kararık farlarımı orjınal farlarla takas etmek ıstıyorum varmı takas edıcek olan bırısıı ??
sıkıntısız..
Printable View
kararık farlarımı orjınal farlarla takas etmek ıstıyorum varmı takas edıcek olan bırısıı ??
sıkıntısız..
guncelll halenn
kendinizmi karartınız ve aracınız kaç model?
Evet kaç model ve nerede kararttınız
ben isterim ama su alma sorunu varmış galiba sonradan açılanların?
araba 2007 model arkadaşlar su alma konusunda fikrim yok ama yaptıran çok var su alsa yaptırmazlar herhalde :)
farlarımı karatıcaktım şimdi kafam karıştı :) niye takas düşünüyorsunuz memnun değilmisiniz?benim açımdan şansmı acaba kendi farları karartıcak yer arıyordum :D
kendım karartım 2007 model su alma sorunu yok ıstersenız 1 saat suyu ustune tutun :)
2007 model farlar orjınal yanı yan sanayı deıl .. kendım krartım su alma sorunu ykkk
su alma gıbı sorunu yokk .. yanlıs bılgılendırme olmasın..
su alma sorunu yok..
farları neden soktugume gelınce aracı stock yapıyorum,onun ıcın far değişikliği yapıyorum... hıc bır sıkıntısı yoktur yani..
orcuncabuk@superonline.com mail adresime farlarının resimlerini yakından çekip yollarsan sevinirim kardeşim... Talibim farlara ben değişebilirim...
Tutku aydın Lip var dediler geldikk ;)
ben talibim kardeşim
Farları Daha Yakından Net Olarak Çekebilirsen (Sağ,Sol) Durumlarına Göre Seninle Görüşelim. Benimde Aracım 2007.