Merhaba arkadaşlar,aracım henüz 1.700 km de fakat direksiyonu çevirdiğimde bir hışırtı sesi geliyor sanki deri biryere sürtüyor gibi veya yağlanmamış kapıdan çıkan ses gibi acaba ne olabilir.
Printable View
Merhaba arkadaşlar,aracım henüz 1.700 km de fakat direksiyonu çevirdiğimde bir hışırtı sesi geliyor sanki deri biryere sürtüyor gibi veya yağlanmamış kapıdan çıkan ses gibi acaba ne olabilir.
Merhaba, rahatsız edici olması dışında önemli birşey değil sanırım, aynı durum benim aracımda da var 40000 bakımında problemi servise iletmiştim airbag makarasının ses yaptığını söylediler ve değiştirdiler ve 1 hafta sonrasında problem tekrar başladı, duymamaya çalışıyorum :) zaten benden başka kimse de duymuyor :)
bende duyuyorum bir ses . direksiyonun körüğünün oralardan geliyor tahmınımce . çok sinirimi bozuyor . kafam takılıyor . özellikle kasisli ve bozuk satıh bir yolda giderken oluyor . servise gosterıcem p.tesi.
benım aracımdada bugun dıkkat ettim direksiyon tarafından sankı hafiften altan bişey bişeye carpıyo çok farkedici derecede ses yok ama kafa takılıyo :D
amortisör bilyalarını değiştir ses kesilecektir
Bugun benim problemimde çozuldu gelen ses ön amsistr rulmanlarındanmış direksiyonu sağ sola cevirince çıkıyodu ses şimdi çozuldu
Hocam 1buçuk yıl hortlamış birazcık konu ama güncel bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olacaklardır.. Ben 2 sene önce 30-40TL rulman fiyatı ve 30TL işçilikle yaptırmıştım yanlış hatırlamıyosam işçilik biraz emek istiyor amortisörler komple sökülüyor takozlara ulaşmak için..
aynı sorun şimdi bende de var :(
bende de başladı bu sorun.bursada yaptırabileceğim bir yer önerecek varsa sevinirim.
Sesi duyma yeter bende de var, sesle arkadaş olun ;)