aracta 40 yanak lastik var işden eve gelene kadar sürekli bi cukura girme korkusuyla geliyorum ya. anlamadım yani tek bende mi problem varr:S:S
Printable View
aracta 40 yanak lastik var işden eve gelene kadar sürekli bi cukura girme korkusuyla geliyorum ya. anlamadım yani tek bende mi problem varr:S:S
neresindesin izmirin?
buca çok fena bu konuda :)
sadece izmir değil ülkenin 4 bir yanı böyle...
Valla bende böyle düşünüyordum ama memlekete gidince (Elazığ) bu tabumu yıktı akp..Bildiğin yollar kaymak olmuş ama izmir de yol değil kaldırım yapıyorlar anlamadım gitti :S..Zaten bir daha aynı belediye başkanı seçilirse ben izmiri terk ederim.Büyük şehirden -büyük köy'e terfi ettik :S
Ankaradan İzmir' e gelene kadar yaşamadığım eziyeti, İzmir Dikili arasında yaşamıştım bana da yolları ihmal edilmiş gelmişti.
valla bende aynı şeyi söylicektim inanın yollardan çok dertliyim arabamda 15 jant lastik var şu ama inanın bu belediyeler çalışmıyo mu nedir anladım bucada gitcek yol yok puntodan zevk almıyom kullanırken şehir içinde manisaya gidip gelirken daha iyi istanbul ankara nasıl çok merak ediyom
lastiklerin ebatı kaç tam olarak eray?
evo multiair de isteğe bağlı 205/45/17 seçenek vardı bir aralar. düşünmüştüm ama sonra vazgeçmiştim. şimdi bu tür şeyleri duyunca iyi ki yapmamışım diyorum. gözünü seveyim 185/65/15 in
izmir dikili arasında çok yol yapımı var biraz sıkıntılı
izmirin durumu ankaraya göre çok iyi zira izmirde de araç kullandım karşıyaka bornova arası ankaraya göre çok daha iyiydi
kipadan mavişehir tarfına dönerken petrol ofisini bilirsin. bir çukur vardı inanılar gibi değil. sağa kırdım ortaladımda geçtim. alt sürtmese bile yürüyen aksamın canını okuyacak cinsten. Allah tan sağımda solumda kimse yoktuda o manevrayı yapma fırsatım oldu. ama arkadakiler sellektör yaptılar "ne iş" der gibi bende dörtlülerle karşılık verdim artık. o çukuru açanı bulucaksın aslında sonra yermisin yemezmisin :boxin:
sorma abi ya bide yeni bi adet cıkarttılar kanalizasyon kapaklarının etrafını eşiyolar kapaklar yoldan yukarda duruyo sehır ıcınde ozellıkle bucada en fazla 30 ile gidiyorum sen düşün işte ..