arkadaşlar fiorinonun sis farlarına angel halka yaptım sizce hangi rengi kullanayım mavimi yoksa beyazmı ...angel halka yapmak isteyen arkadaşlara bilgi verilir....(SON AŞAMA SAYFA 2)
Printable View
arkadaşlar fiorinonun sis farlarına angel halka yaptım sizce hangi rengi kullanayım mavimi yoksa beyazmı ...angel halka yapmak isteyen arkadaşlara bilgi verilir....(SON AŞAMA SAYFA 2)
sarı güzel durur bence. bu arada sende yerinde durmuyorsun angel led gidiyor son sürat. eline sağlık.
fiorinonun rengine göre beyaz daha ii gider diye düşünüyorum Asil,
bu arada eline sağlık, bi ara bakmıştım led halka yapımına, baya zor geldi ben de vaz geçtim :)
az bişey el becerisi olan rahat yapar bu arada sponsor punto lazım angeller benden izmirliler :D
bence beyaz daha şık olur..
benim gp vereyim sponsor olarak:)
asil benim bravo'nun farlara angel yapsak nasıl olur yaw? :)
aracın rengine beyaz yakışır...
kanka turuncu yap usa parkda yap farı da karart :D :D
Sonra otur akşama kadar fio seyret :D
ben alalı 3 gün oluyo t-jet puntomu :D sponsor olabilirim
evo versek sponsor olarak :D
asil lafı attın ortaya yap olm adamın farlarını :D
bence ne mavi ne beyaz kırmızı olsun :D hem daha çok dikkat çeker hem de haşin durur
artısı olucak her türlü.. sorun benim için farı açmakta .farı açtıkmı angel halka kısmı kolay.......
evet kırmızı halkalarda karar kıldım.sislerin içini açıp montajı tamamladım.silikonun kurudumasına mütakiben fiorinoya kırmızı gözlerini takıcam.bence çok güzel oldu:D