arkadaslar daha öncede belkı arkadas acmısdır bu konuyu ama tam ıstedıgımı bulamadım ben aracım 1,4 bezinli sadece egsoz kafası var ama bende guzel bı ses ıstıyorum egsoz takdırmak ıstıyorum buraya vıdeo yada önerılerınızı beklıyorum tşk.
Printable View
arkadaslar daha öncede belkı arkadas acmısdır bu konuyu ama tam ıstedıgımı bulamadım ben aracım 1,4 bezinli sadece egsoz kafası var ama bende guzel bı ses ıstıyorum egsoz takdırmak ıstıyorum buraya vıdeo yada önerılerınızı beklıyorum tşk.
Özellikle benzinli bir araç için orjinalininin dışına çıkmak risktir.
Kullanılan malzeme her zaman paslanmaz olmayabilir,dolayısı ile özellikle kısa süreli kullanımlarda korozyon sebebi ile (anlayacağınız şekilde söylersek çürüme) egzozunuz kullanılmaz hale gelecektir.
Eğer kaliteli bir ürün takarsanız bu bahsettiğim risk azalacak veya hiç olmayacaktır.
Bunun yanı sıra eğer,o tok ses elde edilmeye çalışılırken egzoz sisteminin geri basınç değeri artmışsa,farkında olmasanız bile birkaç hp civarında güç kaybı yaşayacaksınızdır.
Orjinal egzozlar 10-15 arası testten geçip onay alıyor,sizin satın alacağınız ürünlerin %95 inde böyle bir durum olmadığını bilmenizi isterim.
Kısaca orjinal/orjinal olmayan egzozlar hakkında bilgi vermek istedim.
Elimde var bir tane egsoz. Konularıma bakarsanız bulacaksınız, ilgilenirseniz özelden görüşebiliriz..
Aracın orjinal egzosları gayet paslanmaya müsait. Supersprint gibi TUV belgeli egzoslar seçerseniz sıkıntı olmaz 304 paslanmaz çelik malzemeden üretlimişti bendeki gayet memnundum. Artık 106Gti ya hizmet etmekte.
otto spec derim