Arkadaşlar aşağıda bağlantıyı sizinle paylaşmak istedim.
Saatte 193 km hızla duvara çarptı - Video İzle
Printable View
Arkadaşlar aşağıda bağlantıyı sizinle paylaşmak istedim.
Saatte 193 km hızla duvara çarptı - Video İzle
tam ben paylaşacaktım sen benden önce davranmışsın :)
yorum yapmaya gerek bile yok
gaz pedalına basarken uygulayacağımız kuvveti defalarca düşünmemiz gerek
Vucudumuz ile butunlesen demır parçaları ve bu butunlesmeyı ayırmaya çalısan itfaiye,ve saglık ekıplerının mıgdesını bulandırarak ve acı ıle bakıslarıyla ıle Ahirete intikal edyormusuz
evet çok dehşet bir görüntü. ancak biliyorum ki bunu izleyen bir çok kişi diyecek ki nasolsa 193 yapmıyorum. aslında ricam (bizim araba programları ble yapabilir) HERKESİN GİTTİĞİ VE GÜVENLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ 100-110-120 den birisi ile de bi test yapsalar ya neler oluyor.
(edit : daha bu gün bir arkadaş volvo s40 almış 2. el başladı yok çok güvenli vs diye kanıt olarak ta NCAP testini gösteriyor. anlatamadım orada 60 ile yapıldığını...)
Altımızdaki araçların ne kadar kaliteli olduklarını ncap dan bilmem kaç yıldız aldığını değilde sanırım en çok sevdiklerimizi düşünerek gaz pedalına daha dikkatli basmamız gerekiyor.
Valla bu geçende benim 190 yapıpta aracım la bunu yaptım diye foto koyup bide böbürlendiğimi hatırlattı. Şimdi acayip tiksinti duydum kendimden. :( ailemi ve etrafımdakileri üzmek adına nekadarda düşüncesizce davranmışım. :(
yapmıyacam bidaha ..:..
Araba kaybolmuş resmen..
Hizdan iyice soğudum cok iyi bir paylasim olmus eski arabamizla 255 km yaptiydim bir de seviniyoruz ne cahilliktir bu hiz tutkusu Allah korumus
Gereksiz yollarda gece karanlığında hız yapan arkadaşlara duyurulur allah göstermesin 150 ile fln yapılıcak kazalarda araçtan cesedin çıkartılması bile zor... video dencek söz bırakmıyo zaten herşey ortada ayrıca videodaki araç euro n-cap tan 4 yıldızlı bi araç.daha kötü ve eski araçlarla yapılan kazalarda(şahin-doğan-kartal-reno 12 vb) neden bu kdr ölüm olduğu belli
araba mı bence o fılmde araba yok. tabıkı kazadan sonra.
o sey sadece jeneratore benzıyor.
Bazı gerçek kaza görüntülerinde bu arabanın halini almış arabalar görmüşüzdür.
izlerken takla attığım kaza aklıma geldi tüylerim ürperdi
hız yapmak iyi bir şey değil... allah herkesi korusun bu tür şeylerden...
Çok kötü birşey :(
hız gerçekten felaketmiş onu anladım...
Geçenlerde Bir başka forumda okuduğum "200 le viraj alma teknikleri" gibisinden iğrenç başlık açanlara izletmek lazım...
bu arada bi not düşmek lazım... araç sabit bir cisme çarpmış..eğer siz 90-100 le gidiyorsanız karşıdaki araçda benzer hızla geliyorsa (ki muhtemelen öyle olacaktır) kafa kafaya çarpışma durumunda 200 le duvara çarpmış gibi olursunuz..
Otomobiller, özel amaç için yapılmış olanlar dışında, insanları bir yere götürmek için yapılmıştır. Bu yüzden onları sadece bir yere gitmek için kullanın onları dostlarım, ölmek için değil...
focus'un yerine hangi araç olursa olsun sonuç aynı olur