Kısmetse Yarın Bu Aracı Alıyorum.. Sorularım Var: )
Fiat / Punto / Grande 1.4 T-jet Sport / GRANDE PUNTO 1.4 TJET SPORT sahibinden.com'da - 61565573
Umarım beğenirsiniz..Ben tipine vuruldum resmen : )
Aynı mesajı sabah teknik yardım bölümünde de açtım ama başlık mı yanlış bilmem cevap olmadı : ) Acil ihtiyac duyduğum içinde buraya yazıyorum.. Sakıncası varsa diğer mesajı silebilirim ya da silebilirsiniz..
Bu aralar döndüm dolaştım param yine puntoya yettiği için 3. defa punto alacağım
ilki fire dinamik ikncisi mjet dinamik 75 şimdi de kısmetse t-jet sport alıcam bu sefer beyaz ve cam tavanlı olucak : ) (umarım sorun çıkmaz : ) )
kafama takılan bir ik soru var
1. si araçta yazılım var ? bu evotech pschip vesair yazılımların uzun zaman içerisinde motora zararı var mı ? Ek maliyetler çıkartır mı, yakıt sarfiyatını çok artırır mı ?
2. si downpipe nedir ? bundan geri dönüş nasıl mümkündür ? (orjinal katalizör duruyormuş.. Onu yerine taktığımızda yapmamız gereken masraf büyük mü? Boru vs bişeyler de yenilenecek mi ?
benim çok fazla performans beklentim yok genelde sakin kullanırım eski fire ın yakıtından çok sıkıntılı değildim (gerçi o zaman yakıt bu fiyatta değildi ) t-jet in sakin kullanımdaki yakıt tüketimi beni üzer mi ? ben km de 35kr yakmaya razıyım. bu aralar başınızı biraz fazla ağrıtıyorum
hepizinize saygılar ve vereceğiniz yanıtlar için şimdiden teşekkürler..