-
Satılık grande punto
aracım 2008 1.4 grande punto benzin+lpg yağmur gri 53000 km de 17" çelik jant+park Sensörü+kol dayama mecvut aracımda taş sekmesiniden dolayı ön kaput seviste orjinaliyle değişmiştir. lokal boya mevcuttur. 50000 bakımı yeni yapıldı 2013 3 kadar muayene sorunu yok fiyat olarak 22000 lira düşünüyorum pazarlık payı vardır.
-
-
benim arabamın rengi... süper bir renktir...
en son ne olur acaba...
-
-
-
-
Hayirli satislar..
Sent my GT-I9100 using
-
-
arkadaşlar aracımı ev almaya niyetlendiğim için tekrar satışa çıkardım. aracım sahibinden de aynı linkte bulunmakta fiyatta da düşme oldu.
-
Hayırlı satışlar ahmet fiyatta düşmüşsün form sakinlerinden birinin yakını alır bu aracı bence çok güzel fiyat kaçırmayın beyler...
-
Hayırlı satışlar olsun
Sent my iPad using
-
hayırlı satışlar..guzel araca benzıyor....fiyat da iyi....
boya değişen durumu detaylandırılsa daha iyi olur
-
Hayırlı satışlar.. Araç temiz görünüyor alıcısına hayırlı olsun fiyat da güzel...
-
Hayırlı satışlar. Ön kaputa taş sekmesinden dolayı kaputumu değiştirdiniz? İlginç.
-
Ben de kaputu merak ettim nası bi taş çarptı ona ya? boya düzeltme vs kurtarmadı mı?
-
Arkadaşlar fazla merak iyi degildir? ahmet diyorsa buna itimat etmeliyiz dürüst bir arkadaşımızdır bunu bir şekilde açıklayacaktır. Bence sıkı bir araç degerini bilin derim.
-
Yok be kardeşim itimat etmemekten değil cidden merak ettim :)
-
Taş yırtmış olabilir aklıma gelen o var.
-
-