Arkadaşlar dizel linea almak istiyorum sizlerin görüşü nedir şu anki aracım punto evo 1,3 multijet
Printable View
Arkadaşlar dizel linea almak istiyorum sizlerin görüşü nedir şu anki aracım punto evo 1,3 multijet
Ben GP kullanıcısıyım. Geçen gün dizel bir linea'ya binmek nasip oldu fakat aracın birçok eksiğini gördüm. Torpito tasarımı biraz farklı, City mod yok, Bagaj düğmesi yok, Elektrikli ayna yoktu :) Ben tamamen bir hayal kırıklığı yaşadım ve linea'yı ebediyen kafamdan çıkardım. 'ki siz evo kullanıyorsanız büsbütün pişmanlık yaşayabilirsiniz. Bence gidin görün kullanın öyle karar verin derim.
active binmisiniz siz ctiy yok tamam zaten gerekmiyor o kadarda bende emotion vardı sattım var olanları yazayım
6 Airbag -ABS -EBD -MSR (Motor freni tork ayarlayıcısı) -Dijital çift yönlü Klima -CD mp3 çalar -Yol Bilgisayarı -Far Sensörü -Park Sensörü -Yağmur Sensörü-Bluetoot Telefon -Elektrikli Koltuk -Elektrikli Aynalar -Kadife bej koltuklar -4 Cam otomatik -Kararan dikiz Aynası -Hız sınırı sensörü -Mesaj okuyucu -Ön ve arka sis farları -Işıklı makyaj aynaları -Isıtmalı aynalar ve arka cam -Ön ve arka kol dayama -Eşya koyma bölmeleri -Arka ve yan perdeler -Çocuk Emniyet kilitleri -Krom çitalar
yakıtı 1 litre puntoya göre fazla rahatlıgı güzel emotion test etmeden almayın sonra herkesin beklentisi farklıdır
kullanım ve alışkanlıklar adına mutlaka iki aracın arasında farklılık gözlemlenebilir ama aralarındaki en büyük fark ebatlarıdır sanırım bagaj büyüklüğü iç genişliğidir diye düşünüyorum donanımlar zaten farklılık gösteriyor bu da çok normal aile nüfusuna göre tercih edilebilir...her düşünceye saygı...
istanbulun en kalabalık yerinde mecidiyeköyde park prolemi ve dar sokaklar yüzünden punto bana daha çok yarıyor bana.ama imkan varsa linea emotion alabilirsin ben olsam alırdım
Arkadaslar konu baslıklarını ''Yardım,Lutfen Yardım,Yardım edın'' gıbı belırsız baslıklar ıle acmayalım kı sızın actıgınız konu hakkında bılgı almak ısteyenler yenı konu acmadan forumda aratarak aynı konuyu bulabılsınler.Sormak ıstedıgınız konunun baslıgını yazınız yonetım daha once bundan dolayı bır uyarı yapmıstı.Daha once Lİnea almak ısteyen bır arkadsımız konuyu acmıstı zaten sormak ıstedıgınız konuyu aratın bulamazsanız yenı konu acın bır haftadır aynı konular yenıden acılıp acılıp duruyor neredeyse.
Murat bey sızın sorunuza gelınce,
Evlı ısenın ve cocugunuz varsa lıneya gayet ıyıdır ,lınea benzınlı daha fazla yakar gp den helekı sız dızelden gecersenız gozunuzde buyuye bılır bu durum,gp dekı gıbı park olayı kolay olmaya bılır arac buyuk,gpdekı gıbı City arızası derdınızde kalmaz artık,eskı calsıtıgım sırkettekı satıstakı elemanların aracı lınea ıdı ve aracın agırlıgını motoru kaldırmıyor bıraz zorlanıyor bundan dolayı fazla yakıyor dıyorlardı ,aracları actıve ıdı bostu hafıften bundan dolayı sızın memnunıyetsızlıgınız olabır.
Bu arada ne kadar dogru bılmıyorum ama Benzınlı lınea fıyatına dızel lınea da ABS yokmus dıye duydum tam emın degılım sadece alırken sorunuz satıcıya bunuda goz onunde tutunuz dıye yazdım