City arizam sali gunu gideriliyor arkadaslar gittigim servis sagolsun ilgilendi sali gunune randevu aldim sadece iscilik odeyerek parca degisimi yapilacak aracim 2006 model garantisi yoktur sali gunu servisin isminide yazarim suan etik olmaz
Printable View
City arizam sali gunu gideriliyor arkadaslar gittigim servis sagolsun ilgilendi sali gunune randevu aldim sadece iscilik odeyerek parca degisimi yapilacak aracim 2006 model garantisi yoktur sali gunu servisin isminide yazarim suan etik olmaz
Bu arada iscilik 80 tl gibi birsey
Evet yaz servis isminide bilelim hangi servis Adam gibi işini yapiyor.. :)
Hayırlı olsun inş. bundan sonra arızasız bir şekilde aracını kullanırsın...
Sorununuzun çözüldüğüne sevindim :)
Fatıh bey mutlulugunuzu paylasıyorum sızınle cıty dıreksıyonunuz fıat tarafından ıyı nıyet kapsamında degıstırılmıs olarak gozukuyor cunkı 2006 yılına aıt araclar servıse cagrıldı dıye hatırlıyorum yanı su oluyor 2006 yılını fıat degıstırıyor kısacası sankı boyle bır karar almıs gıbı fakat budurum da servısın sızden ıscılık ucretı alması yanlıs sızın odeyecegınız ucret servısın cebıne gıdecek bu arada faturanızıda ıyı saklayın cıty motorunuz 24 ay garntı kapsamına gırecektır degısımden dolayı fıata acıp sorun bu 80 tl neyın nesı dıye ıscılık almamaları lazım.
Birde su var 2000 tl ıle ugrasmak veya 400 tl vermek yerıneemınımkı su 80 tl ozunuze gozukmuyordur
Onur servısle alakası oldugunu sanmıyorum bu konuda servısler fiat merkezın dedıgını yapıyor fakat servıs bu musterı ıyıdır ,sureklı musterıdır ücret almayalım dıye onerıde bulunabılıyor veya ısrar edebılıyor ama yıne son soz fıatın fıat para alınacak derse servısın elı kolu baglı servıs adam gıbı ısını yapsa 80 tl ıstemez dırek servısın kasaya gıdecek bu para
hayırlı uğurlu olsun..
çok teşekkür ederim arkadaşlar işe bak ya çocuk gibi sevindim gerçekten 80 tl yi açıkçası pek takmıyorum zorlasanız hiç para vermezsiniz ruhsatım alınıp fiat a mail attıklarını söylediler önce %50 malzeme %50 işçilikten indirim yapacaklarını söylediler ben de bunu ücrtetsiz yaptıranların olduğunu söyledim ya da sadece %25 ini ödeyip tüketici haklarıyla %25 inide geri alanların olduğunu söyledim elimdeki gemlikli arkadaşımızın tüketici hakem heyetinin verdiği kararı gösterdim önceleri yok öyle birşey deselerde ondan sonra biz tekrar fiatla iletişime geçelim sizin böyle bir talebiniz olduğunu söyleyelim döneriz dediler öğleden sonra aradılar ve o parçanın %100 ünü müşteri memnuniyeti adı altında değiştireceklerini söylediler ancak işçilik ücreti kesmek zorunda olduklarını söyledi bende kabul ettim
hayırlı olsun benim aracımda 2006 ve city de bugüne kadar hiçbir sorun olmadı. korkudan kullanamıyorum bile.
Böyle haberleri okumak güzel gercekten bu konuda kimsenin madur olmaması gerekir...
gözünüz aydın...
Yok hocam samimi davrandilar hosuma gitti yigidi oldur hakkini yeme demisler
80 TL çok bence city arızası için dışarıda daha uygun fiyata yaptırabilirsiniz...
:)