arabamın kapı hopörlerini değiştirmek istiyorum öneriniz nedir ne takabilirim bu orjinal teybe ve kapılar kaç cm bilginiz warmı arkadaşlar
Printable View
arabamın kapı hopörlerini değiştirmek istiyorum öneriniz nedir ne takabilirim bu orjinal teybe ve kapılar kaç cm bilginiz warmı arkadaşlar
Ben Punto'mda arkaya 16.7cm'lik hoparlör taktırmıştım, arkaların orjinali 13cm'dir fakat çerçeveleri geniş olduğu için yuva 16.7cm'liktir...
Önler zaten 16 olarak biliniyor...
bende 2 gün önce sipariş verdim ankara birmottan ve cumartesi takılacak. Pioneer getiriyolar ancak çaplarını bilmiyorum yeni gelecek olanların...birde umarım üstündekilere göre çok daha iyi ses verir, beklentim amfi takılmış gibi olması değil sadece daha net cızırtısız ses çıkması...takıldıktan sonra izlenimlerimi yazarım
Yorumlarını bekliyoruz Anıl hocam :)
ses tabi ki çok daha iyi olacaktır orijinal hoparlörler gerçekten çok uydurukmuş görünce anlayacaksınız, ama umarım hoparlörleriniz iyidir...
Tuncay abi haftasonu işin yoksa gidip bakalım istersen :)
Bende servise gidiyim o zaman abi
Tuncay abi cumartesi iş çıkışıma göre benimkinin işi erken biterse arıyım seni
Arkadaşlar herşeyi cumartesi yazıcam sizlere, muhtemel olarak işçilik dahil 220 TL gibi bişi olacak ama kesin rakamda cumartesi çıkar, hoparlörler pioneer ancak modeli bilmiyorum, Ankara Birmot bayisinden sipariş verdim, aksesuar bölümünden arkadaş halletti hemen...umarım ses iyi olur gerçekten üstündeki hoparlörler 5 para etmez :) biraz daha tok biraz daha net ses alalım yeter benim için...cumartesi yazıcam arkadaşlar...
Anıl hocam yaptırın, Erdem yada Özerden bende siparişini geçirteyim şimdiden hayırlı olsun.
Tamam Tuncay abi, cumartesi 8:30 da gidicem muhtemel 10 gibi biter işim...öğleye kadar test eder yazarım...
İyi haberlerle dön bize Anıl hocam :)
Bu hoparlör işini bende merakla bekliyor olacağım :) hayırlı olsun şimdiden. iyi haberlerini bekliyoruz..
O kadar merak edilecek bi durum olduğunu sanmıyorum çünkü dışardan alabileceğimiz her hoparlör orjinallerden iyidir..
Ama gerçekten iyi olmasını istiyorsanız tamamını JBL, Alpine gibi başarılı, üstünde tweeter'ı olan veya component hoparlörlerle değişirsiniz...
orjinal kolonlarin kötü oldugunu nerden anladiniz düz mantik sesi sonuna kadar acarsaniz her hoparlorden kötü ses cıkar iyi ses istiyorsaniz iyi para verecekseniz