arkadaslar 1-2 gune kadar van dan baslayarak once erzurum kars artvın sonrda samsuna kadar devam eden 5 gunluk bır gezı planlıyorum karadenızde nerelere gıdebılırım .? ucuza nasıl ve gun gun nerelerde konaklayabılırım. ????
Printable View
arkadaslar 1-2 gune kadar van dan baslayarak once erzurum kars artvın sonrda samsuna kadar devam eden 5 gunluk bır gezı planlıyorum karadenızde nerelere gıdebılırım .? ucuza nasıl ve gun gun nerelerde konaklayabılırım. ????
Bu yaz biraz iş birazda gezi dolayısıyla Karadeniz tarafındaydık. Artvinde iken özellikle hava iyiyse Kafkasör'e gidebilirsiniz, manzara çok güzel . Rize de şehirin tepesine doğru Çaykurun işlettiği bir yer var orada bir çay için. Görele'de pide yiyebilirsiniz. Kalış konusunda pek bir bilgim yok dolayısıyla yardımcı olamayacağım...
okul gezisinde erzurumda öğretmen evinde kalmıştık.. odaları temiz ve fiyatları uygundu.. eğer tanıdık öğretmen öğrenci vs varsa kalabilirsiniz sanırım..
karadenızden kımse yok mu yaw:)
güncel
rize ve trabzona uğrayacaksanız ben bi kaç yer söyleyebilirim.. trabzonda sümela manastrına kesinlikle gidin ancak arabayla yukarı kadar çıkmayın... yürüyüş seviyorsanız doğanın içinden yukarı çıkan patika var ordan çıkmanızı tavsiye ederim yağmur yoksa...
uzun gölede gitmenizi tavsiye ederim.. ayrıca akçaabatta bi köfte molası yada güveçte kaşarlı mantarlı alabalık yemelisiniz...
rize ayder yaylasına çıkın hatta zaman ve hava şartları müsait olursa yolu takip edip galer düzüne kadar çıkın.. ağustosta kar görmüşlüğüm var orda :)
ayder yaylasında mıhlama yemeyi de ihmal etmeyin derim :)