Fırat oto topkapıya 10üstünden 10 tebrikler (keşke bu mutluluk kalıcı olsaydı)
KEŞKE BU MUTLULUK KALICI OLSAYDI AMA SERVİS GERÇEKTEN BERBAT DURUMDA İLK 5000KM 50 KERE SERVİSE GİRDİM BİR SORUN ASLA BİR KEREDE ÇÖZÜLMEDİ SERKAN YORGANCI HARİÇ TÜM SERVİSTEN ŞİKAYETÇİYİM SERVİSİN USTALARINDAN SADECE
Merhabalar geçen hafta fırat oto ya 2.el aracımı verdim ve bir araç aldım ve cok kısa zamanda yeni aracımı teslim ettiler sağolsunlar satış temsilcim hüseyin demirel ilgili alakalı ve bu ilgi ve aallaka sadece aracı satana kadar değil sattıktan sonrada bu şekilde oldu ve servis gerçek anlamda mükemmel saolsun serkan bey isimli bi arkadaşıımıza teslim ettim aracı alarm takılması için tek kelime ile ilgisi alakası mükemmeldi fırat oto hem satış hem servis olarak mükemmel
Ilgi alaka dört dörtlük gerçekten
Alıntı:
samim Nickli Üyeden Alıntı
Ben de Doğukan kardeşime katılıyorum. Hüseyin Bey ve Serkan Bey işlerini hakkıyla yapıyorlar. servise ne zaman gitsem onları görmeden dönmüyorum. Her ikisi de hem işlerinde çok iy hem de çok beyefendi.
Gerçekten ilki alaka sadece satış yapılana kadar değil o en çok mutlu eden durumdu beni saolsunlar gerçekten işlerinin hakkkını vererek yapıyor kibarlıkları nezaketleri tek kelime ile mükkemmel