Satılık Supersprint Egzos
EDIT: Satılmıştır Teşekkürler.
:thumbup1::thumbup1::thumbup1::board_yu::sp_ike00: Supersprint in Clio RS için ürettiği egzoslardandır. Bizim araçlarda olduğu gibi çoğu aracada uygundur. Yaklaşık 5000km civarında kullanılmıştır durumu gayet iyidir. Tamamen paslanmaz çeliktendir. Fiyat olarak Forum üyelerine 160tl olarak düşünüyorum. Maalesefki pazarlık payı yoktur. Çok bağırmasın polisle başımız belaya girmesin diyenlere birebir. Egzosun kendi resmi şu anlık mevcut değil aracımın üzerinde olduğundan dolayı. Müsait bi anımda sökeceğim egzosu. Üzerindeki kafa benim taktırdıgım kafadır orjinal kafası tekrar kaynatılacaktır. Orjinaline sadık kalınarak. Ben direk size videoyu göstereyim. Fiat punto evo active 1.4 fire 8v 77hp supersprint exhaust - YouTube Aracım 1.4 fire 8v 77hp dir. Dizel ve Benzinli araçlara uyumludur. Sıkıştırmayı güzelleştirdiğinden üst devirleri canlandırır.
Bu da henüz onaylanmayan ilan. sahibinden.com - Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
Bilmeyenler için: Egzos italyandır. Bugüne kadar Ferrari Lamborgini Porsche BMW Scirocco araçlar için ürettiği egzoslar ile nam salmıştır. Kısacası Egzos piyasasında en iyisidir. 80 100 liralık çakmanında çakması egzoslarla karıştırmayınız :))