2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun..
arkadaşlar aramızda öğretmen arkadaşlarımız var benim gibi :) ve çocuğunu okula gönderen arkadaşlarımız hepimizin yeni eğitim öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun ve güzel başarılı bir sene geçirelim inşallah..Arkadaşlar birkaç konuda sizi bilgilendirmek istiyorum. okullardan istenilen ücretler bazı yerlerde çok fazla oluyor ama inanın bana milli eğitim bakanlığı 5 kuruş para göndermiyor elektrik su internet ücretleri temizlik gibi herşey okuldaki okul-aile birliğinden karşılanıyor ve bu okul-aile birliğininen tek geliri siz velilerden alınan aidat yada bağışlardır lütfen bu konuyu böyle bilin çünkü çoğu kişi milli eğitimin hertürlü masrafı karşıladığını zannediyor. ayrıca çocuklarım için öğretmenimiz ne isterse yapmaya almaya çalışın çünkü bilin ki o sizin çocuğunuz için istiyor bunu kendisi için değil...özellikle 1. sınıfa öğrenci gönderecek arkadaşlarım projeksiyon laptop gibi artık temel ihtiyaç haline gelen malzemeler için mutlaka öğretmen ile ortak hareket edin yardımcı olun bu sizin çocuğunuzun 5 sene boyunca rahat etmesi için ve daha iyi eğitim alması için çok önemli..çocuklarımıza mutlaka kitap okumayı aşılamamız gerekli bunun için de siz veliler hergün 1 saat kitap okuma saati ilan edin evinizde ve bütün aile kitap okuyun. bunlar benim nacizane fikirlerim tekrardan yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı uğurlu olsun..
NOT:Unutmayın her çocuk farklı ve özeldir kimseyle karşılatırmayınız!!