Az önce onur arkadaşımız yeşildere yolunda ufak bi kaza geçirmş dobloya çarpmış kendinde birşey yok allahtan evosu biraz çizlmiş kendisine geçmiş olsun diyorum allah beterinden korusun
Printable View
Az önce onur arkadaşımız yeşildere yolunda ufak bi kaza geçirmş dobloya çarpmış kendinde birşey yok allahtan evosu biraz çizlmiş kendisine geçmiş olsun diyorum allah beterinden korusun
Çok geçmiş olsun.
bu aralar bi uğursuzluktur dolanıyor sanki.. baya kaza haberleri gelmeye başladı malesef :( allah beterlerinden korusun...
bu aralar ne oluyor böyle yaa, hepimiz de nazar mı var anlamadım ki... :(
konuştum şimdi, şükür kendisi iyi ama çok büyük bir kaza atlatmış gerçekten...
Allah hepimizi korusun, kaza bela uzak dursun artık... :(
kardesımle gorustum kendı ıyı arabada ufak bır hasar varmıs .allah beterınden korusun .
bizde bi kaç kez kaza tehlikesi atlattık bayram dönüşünde ve sonrasında. Allah beterinden korusun... Foruma nazar değmiş olabilir..
Gecmis olsun umarim fazla bisi yoktur ..
Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Geçmiş olsun,Onur abi sana bişi olmasında..
Geçmiş olsun eskiden araç sayısı azdı şimdi heryer araba dahada dikkatli olmak lazım bundan sonrası için allah korusun
geçmiş olsun.
Geçmiş olsun Onur.
Gecmis olsun...allah beterinden saklasin...
bu ara forum uyelerimizde kaza haberleri cok gelmeye basladı nazara geliyoruz heralde gecmiş olsun
geçmiş olsun..
geçmiş olsun onur...
geçmiş olsun
onur a büyük geçmiş olsun
kendisinde bir şey olmaması sevindirici
bu aralar forumda araçlarımızda bir nazar mı var yoksa başka bir şeymi var anlamıyorum
patlayan patlayana bende dahil
allah bizi büyük kazalardan korusun
geçmiş olsun.
geçmiş olsun babacan