Savaş Abi'den aldığım sprint boosterı taktırmak istiyorum.Acaba servise mi gitsem yoksa sizin bildiğiniz bir yer varsa yardımcı olabilir misiniz.Aslında kolay bir iş ama Yanlış birşey yaparım diye korkuyorum.
Printable View
Savaş Abi'den aldığım sprint boosterı taktırmak istiyorum.Acaba servise mi gitsem yoksa sizin bildiğiniz bir yer varsa yardımcı olabilir misiniz.Aslında kolay bir iş ama Yanlış birşey yaparım diye korkuyorum.
Serviste taktırdım.Görüşlerime gelince bence muhteşem bir alet.Gaza dokunduğunuz anda fırlıyor araba.hatta en üst seviyede asr açıkken bile pati çekiyor.Şehir içi bazı yerlerde kapatmak zorunda kaldım.Korkutuyor insanı.Araba fırlayıp birinin üstüne çıkarım diye.zaptedilemez bir güç hissediyorsunuz.Zaten siz ibreye bakana kadar 5000 falan oluyor.Alt devir problemi için gayet iyi bence.Böyle sürmeye alışıp kapattınız zaman sanki arkadan biri tutuyormuş gibi oluyor.
acaba bizim dizellerdede böyle performans alınırmı merak ettim şimdi...:uhm00000:
sprint booster,anlatılmaz yaşanır onur :)
güle güle kullan kardeşim kazasız belasız...
kaca mal oldu?
nerden alcaz kaç lira bu daa alıyım ben ama spartada takamazlar dimi mert :D
arkadaşlar bu konuda yeni bilgim oldu.bilgisi olan arkadaşlar dizellerde kaça olur yakıtı nasıl etkiler gibi soruları yanıtlarsa çok tşk ederim...
Ürünlerimiz :: Sprintbooster | gaz tepki
arkadaşlar buradan detaylı bilgi edinebilirsiniz....
dizelde 4.000 deviri 7 saniyede çeviriyorsa bununla en üst ayarında 4-5 saniyelere çekiyor 3 kademeli istediğiniz zaman kapatabiliyorsunuz şuanki piyasa değerleri 400 ile 500 arası :)
her zaman en üstte kullanıp dip gaz giderseniz sprint booster olmasa bile gene çok yakıcaktır.ama sprint booster olup en üst kademede sürekli açık kalıp normal kullandığınız gibi kullanırsanız arabanın daha çabuk devir aldığını rahatladığını hissediceksiniz böyle kullanımda az yakıcağını zannetmiyorum ne yakıyorsa öyle olur
Sakın kullanımda %5 falan yakıt ekonomisinden bahsediyorlar fakat şöyle bir sorun var; sakin kullanamıyorsunuzzz ki.Ee bir bakıyorsunuz 5000-6000 devir olmuş ne oldu ekonomi yalan
Sırf aracı satıp T-Jet almak istediğim için araca para yatırmak istemiyorum yoksa benimde Chip+Sprin Booster yapasım var.
Aslında Sprint Booster sökülür ama chip tunning olmayınca bizim araçlarda pek etkisi olmaz gibime geliyor.
bende de var süper bi alet öyle bi alışıyo ki insan kapatmak istemiyosun :)
her araç için standart bir ürün heralde araca göre farklılık göstermiyor...
her araçta gaz pedalının altındaki soketler farklı olduğu için her aracın aynı değil...
ama bütün puntoların aynıdır soketleri tahminimce...
sahibindende o kadar çokk 2,el ilan varki 300tl civarı insan acaba işe yaramadığından mı satıyorlar diye düşünmeden geçemiyora am muhtemelen araçlarınını sattıkları için satıyorlarr çünküü taktıran arkadaşta çok memnun...