Otomobil Firmaları EuroNcap Testinde Kullandıkları Araçları Test Sonrası Napıyor Sizce... ?
Mantıklı Ve İspatlı Cevabı Olanlar Paylaşırsa Sevinirim Merak Ettim...
Printable View
Otomobil Firmaları EuroNcap Testinde Kullandıkları Araçları Test Sonrası Napıyor Sizce... ?
Mantıklı Ve İspatlı Cevabı Olanlar Paylaşırsa Sevinirim Merak Ettim...
güzel soru :) bence ders çıkarılması için firmalara geri iade ediyordur :)
Bende O Ders Çıktıktan Sonrasını Merak Ediyorum Zaten :)
teste gönderilen araçlar herhangibi bir kaydı olmuyormuş. fabrikadan direkt merkze gönderiyorlar, oradan da firmaya geri teslim edilip firmada ne yapıyorsa yapıyordur.
aslında firma o dandik çarpışmadan ders alacak değil. çünkü o çarpışmalar sanal ortamda yüzlerce kez üretici firma tarafından denenip geliştirmeler yapılıyor
pert olmus aractan ne yapılırsa onu yapıyorlardır... jılet...........i....kola kutusu..... onu kım yapar fabrıka ... o kımden alır hurdacı.... e hurdacı nerden alır..... fırma..... :)
Halen Cvp Yok :)
tam donanımlı araçlar olmadığı için ve sadece n-cap testi için üretildiğinden dolayı tabii ki hurdaya gidior ama önce incelenerek varsa hatalar bulunuyor, sonra yüzlerce resmi çekilip hurdaya...
yıldız sanayide parçaya ayrılıyordur :)
permatik çift bıçaklı :)
eski işyerimde çarpışma testi vardı... çarpışma testinden sonra kabini hurdaya ayırıyorlardı... tabiki bir çok yerini inceledikten sonra ve zayıf yerleri tespit ettikten sonra...