arkadaşlar
yeni kasa honda cıty için düşünceleriniz neler acaba
1.4 100 bg
tüketim değerleri oldukça makul
full donanımlısını 30 lira civarı alabiliyorsunuz 2010-2011 model
kullanan aracı yakından tanıyan varmı
Printable View
arkadaşlar
yeni kasa honda cıty için düşünceleriniz neler acaba
1.4 100 bg
tüketim değerleri oldukça makul
full donanımlısını 30 lira civarı alabiliyorsunuz 2010-2011 model
kullanan aracı yakından tanıyan varmı
Eski kasalar çirkin ama yeni kasalar dıştan çok çekici. nisan ayında bir dostuma sıfır civic alırken ben de cityyi inceleme fırsatı bulmuştum. içi oldukça ferah ve geniş.
eski kasayı bende beğenmemiştim ama yeni kasa özellikle önden harika olmuş ibrahim abi konforu falan nasıl merak ediyorrum açıkçası
honda forumunda arkadaşlar var onlarla konuştuk abi al düşünme diyorlar
abi city bilmem ama puntom gittiğinden beri 2008 civic kullanıyorum 1.6 125 hp auto cidden çok keyifli bir araç...dikkatli kullanımla 7.5 litre yakıyorum...
Coşkun abi civic ten vazmı geçtin? ama city lerin yeni kasalarıda çok güzel...
city yerine bence jazz. honda daki adı vsa olan esp city de yok. jazz da standart. sadece bu bile yeterli bir sebep.
özellikle sihirli koltuklarının modülerliği insanı etkiliyor. hele fun modelindeki geniş cam tavan çok hoş. bagaj la ilgili bir sıkıntınız olmayacaksa bence jazz.
valla coşkun abi bende almayı düşünüyordum ama benzinli diye kaçtım
arkadaşım city kullanıyor, bende bikaç defa kullandım. geçen sene kayınçomun çalıştığı mutluhan honda dan sıfır almıştık. benzinli olmasına rağmen şdışı 5.0-5.3 civarlarında. şiçi 6 yı geçtiğini görmedim. depo 35 lt. seri atak, geniş ferah sağlam bi, tasarruflu sorun çıkarmayan bi araç. önceki kasaları yerli üretim olduğu için piyasası tutmadı. sıkıntıları da vardı. yeni kasaları ithal geliyor ve çok sağlam. ümit istersen kullanan arkadaşa rica edip aracı pendiğe getirir, incelersin. veya biz soğanlığa gideriz.
bizim şirkette baz donanimlilari şirket aracı olarak var , ara ara binerim.
yokuşta çekmez , düzde durmaz , saçma sapan bir araba. puntoda sonra hiç tavsiye etmem.
bu kasalar pakistan yada hindistan üretimi. eskiler yerli idi. clio sembol al daha iyi , üstelik daha ekonomik.
city değilde civic olabilir
Son durum nedir?
% 90 na yakın bir ihtimallle civic alıyoruz abi
coşkun abi al bi multijet dünyayı gez ne gerek var civic'e :)
valla feyyaz ne zamandır içimde vardı bu araba
şimdi elime fırsat geçmişken binmek istiyorum açıkçası
al gitsin civic.
3 üne 5 ine bakma satması kolay zaten, değeri düşmüyor kolay kolay. Yavuzda da vardı o sana anlatır ince ince :)
ibrahim abi yeni kasasını alıcam 2008-2010 arası olacak muhtemelen
can zaten yavuzun arabaya ilk gidip bakan expertizini yapan bendim
o zamandan kafaya koymuştum
feyyaz bir arkadaşın otomatik hondasıyla test için 20 km dolaştım 6.3 yaktırdım
çocuğun gözleri fırladı görünce
kendisi uzun yolda 7 litrenin altına düşememiş
civic v- tec tadından yenmez abi...