aracımda vites kolunun ön tarafında usb girişi ve bi giriş daha bulunuyor.bunlar ne işe yarıyor nasl kullanılıyor.kullanan varsa yardımcı olabilrmi
Printable View
aracımda vites kolunun ön tarafında usb girişi ve bi giriş daha bulunuyor.bunlar ne işe yarıyor nasl kullanılıyor.kullanan varsa yardımcı olabilrmi
usb bellekten müzik çalabiliyorsunuz.
bildiğim kadarıyla active modellerde usb girişi yok biraz sonra bi kontrol edeyimbelki görmete geç kalmışızdır:)
active de usb girişi yok ki ya?
paketli olabilir mi acaba?
active de USB yok..
bende çok şaşırdım. daha donanımlı diye dynamic alıyoruz ama bizimkinde bile yokken active ye usb giriş koyuyolar. nasıl iş bu yavv :(
bu nasıl active miş böle? acaba en son gelenlerde varmı ki?
Ben USB girişi değil diğer girişi merak ettim. Umut Resim koyabilirsen daha çok yardımcı olabiliriz.
Evo kıt paketlerinde var bu özellik.Evo kıtte sadece dymıclerde ilave paket (2000 tl)yanlış hatırlamıyorsam.
Evo Mylife donanımlı araçlarda vitesin öntarafında bir adet usb bulunuyor. Burdan usb bellek bağlayıp içindeki mp3 leri dinleyebileceğiniz gibi iphone, ipod bağlayıp hem şarj hem mp3 dinlemek de mümkün
Onun yanında ki aux girişi de herhangi bir ses kaynağından, mp3 çalar vs... müzik dinlemek için kullanılabilir
My life larda aux ve usb girişleri yanyana,vites kolunun önünde küllük yerleştirilen yuvanın bitişiğinde yer alıyor.
İyide arkadaşın aracı active modeli. hala aklım almıyo dynamic te olmayıp active de nasıl olur.bu işte kesin bi terslik var.ya arkadaşa active değilde başka bi model verdiler,yada fiat fabrikada bi hata yaptı,yada arkadaş active aldığını sanıyo.
neyse hepsini geçtimde acaba bizim araçlara taktırabilirmiyizki bu bağlantıları.
Bu işte bir yanlış anlama var sanırım bende Active kullanıyorum ama USB girişi yok.
adam bir msj atmış gitmiş kendi kendinize dövünüyorsunuz boşverin artık bir yanlış anlasılma olmuş muhakkak yarında konuya msj atmazsa konu kilitlenir zaten ..