Merhaba arkadaslar bugun Ziebart ta boya koruma, iç koruma, ses yalıtımı ve Gövde altı pas önleme yapıldı. aracın içi ve dışı parlıyordu dükkandan cıkarken aklıma geldi pendik sahilinde bir kaç foto cektim bakalım yorumlarınız nasıl :)
Printable View
Merhaba arkadaslar bugun Ziebart ta boya koruma, iç koruma, ses yalıtımı ve Gövde altı pas önleme yapıldı. aracın içi ve dışı parlıyordu dükkandan cıkarken aklıma geldi pendik sahilinde bir kaç foto cektim bakalım yorumlarınız nasıl :)
bugun fena parlıyordu akşam üstü :)
maşallah beyaz en fazla bu kadar parlayabilir herhalde :) dikkattimi çektide mylife larda klimayı neden manuel yapmışlarki
Maşallah güzel olmuş.. Ses yalıtımı farkını gösterdimi bari ?
maşallah maşallah :) ses yalıtımının farkını gördünüz mü?
:) ses yalıtımını tam olarak anlayamadım akşam bir kullandım o kadar anlaşıır bişey yok şimdilik bir kaç defada kullandık sonra net bişey cıkar temiz yolda sesin var olduğunu anlayamayız sanırım ;)
uzun yolda ve yüksek süratte bariz belli eder, denedikten sonra olumlu olumsuz bekliyoruz sonucunu :)
tamam emre bir test edim yazacam zaten
Hayırlı ve uğurlu olsun Kaan... bahsediyordun yaptırmışsın demek. memnun kaldın mı genel olarak. ziabert ten. ... Güzel günlerde kullanman üzere Allah kazasız belasız sürmeyi nasip eylesin...iyi bak kendine... çok tatlı gözüküyor maşallah...
kaça patladı?
1000 tl ye patladı :(
abi ne yaptın ya bana 350 lira versen bende aynısını yapardım çok para vermişsin
1000 lira mı hocam bir 0 ı fazla mı yazdın ?
ses yalırtım ve alt koruma bişey dememiştin sen
maaşallah güzel olmuş...
ses yalıtımı,alt koruma sormadın ki :) iç-dış dedin bende ona göre fiyat verdim.