Uzun bir aradan sonra tekrar forumdayım. Birtakım ufak tefek sorunlar ortaya çıkmaya başladı bunları paylaşmak istedim.
Aracım 3000 km'de, çok fazla kullanmıyorum ancak kilidi açıp kapatırken sol ön kapıdan tiz bir ses geliyor. Sanki yağlanması gerekiyor...
Geçenlerde kaputu açayım dedim bir de ne göreyim radyatör suyu motorun her yerine saçılmış motor pembeye boyanmış. Radyatör hortumunun motora girdiği yerden su sızıntısı olmuş. Muhtemelen hortumun kelepçesinde sorun var...
Bunun dışında klima motorundan ekstra bir ses gelmeye başladı. Bir de sol ön lastiğin yuvasının etrafındaki plastik kaplama yerinden çıkmaya başlamış.
Yol bilgisayarı deseniz kendi kendine birtakım verileri sıfırlamış. Tuhaf veriler gösteriyor; sapıtmış anlayacağınız. Bir anormallik var çok belirgin...
Bu saydığım problemler ve bunun gibileri benim 12 yıllık eski aracımda da mevcuttu ve zamanla o araçtan soğumama ve sonunda aracı satmama neden olmuştu.
Şimdi arkadaşlar bu araç daha 3000 km'de ve abuk sabuk ıvır zıvır bir sürü sorun çıkmaya başladı. 10000'lere gelince başımıza neler gelecek gerçekten merak etmeye başladım. Fiat tercihimi ciddi ciddi gözden geçirmeye başladım. Yarın aracı servise (Kartaş) götüreceğim. Umarım sıkıntılarım giderilir...