alinik blow off
Printable View
alinik blow off
satarım :P
alma desem yine alcan ama bikaç aya haklıymışsın dersin =) o yüzden alma demiyorum =)
neden
yağ kaçırıyor
olom bana hks al dıyodun lan bende almyıom :D
almayın izmitli gençler :D
nedeni aslında bir işlev görmeyip basınç kaçağına ve performans kaybına sebep olabilen bir cihaz..işe yarıyo turbo ömrünü uzatıyo olayı pek gerçekçi değil çünkü zaten motorumuzda o işlevi gören dump valve benzeri bir sistem var..eğerki ben motoru komple forget yaparım gt28 turbo takarım 350hplerde yürürüm derseniz o zamanda tavisiye edilenler forge splitter yada yine başka marka bir dump valve =) kullandım tecrübe ettim ondan yazıyorum..bütün işi bilen iyi ustalarda aynılarını söyler zaten =) t-jet kullanan bi abimizin yolda turbosunun devre dışı kalıp safe moda girip saatlerce yolu turbosuz gitmesine sebep olmuştu yakın zamanda..
heves edioruz takamiorz yha :) elektronik mi alsak napsak :) cuf cuff
:S nabicaz yha
Semihcim takma bosver ya filtrenin surge sesi yetmiyomu :)
sıfır ayarında hks var gri renkte amerikandan geldi eski arabama 200 tl istiyorum kutusu vs yk ancak dizel araca takcaksanz gerekli selonaitler t borusu vs herseyi var onlarla birlikte 250 tlye veririm bu arada blow off içi piyasada satılan hksler gibi plastik değil metaldir sesi bile farklıdır 15 gün kullanılmıstır
walla abicim bn filtreyi taktim takali 1 kere duydum surge sesini :) :)