arkadaşlar başlıktada yazdığı gibi skydomelu beyaz gp arıyoruz.şuan belli bir kriter yok satan varsa teklifleri değerlendiricez.
Printable View
arkadaşlar başlıktada yazdığı gibi skydomelu beyaz gp arıyoruz.şuan belli bir kriter yok satan varsa teklifleri değerlendiricez.
güncel diyerek başlayalım :) Multijet olması gerekiyor.
İnşallah bulursun mert...
bi tane buldum bile :) kuzen düşünüyorda kredi onaylansın beyaz skydomelu alıcak bir tane kısmet diyelim
mert siz aldıktan sonra bulduklarını bana pasla :)
mert aynen nasıl buldun yahu :D
Var mi banada bulun bir tane...
fiyatlar çok sağlam :S
fiyatlar uçmuş...
Birinci araç nasıl dynamic yahu kapak jant değil mi onlar dijital klima var jant değil kapak :( anlamadım gitti, birincisi fiyat olarak idare eder yani eğer temiz ise sadece km yüksek, ikincisi ise esp işaretlenmiş ancak o araçta gördüğüüm kadarıyla esp yok yani çok donanımlı değil ve de active
dynamiclerde alaşımlı jant opsiyonlu olarak satıldığı için tahminen ya almamışlar yada vardı satmışlar.çünkü bende aldığımda saç jant vardı ama dynamic.ikinci araçta S5 fiatın yaptığı saçma özellikleri olan bir araç active ama kapı kolları boyalı,sis farları felan var ama bugün gidin siz S5 almaya çalışın aynı özelliklerde S5 vermezler değişiyor hepsi :)