-
Sipariş verildi
Evet arkadaşlar gün itibari ile siparişi verdik bulunduğum ildeki bayide istediğim renk araç olmaması sebebi ile havuza baktığımızda istanbul'daki bir bayide
punto evo 1.4 dynamic 77hp dualogic + skydome + evo kit barından beyaz renk ve bordo döşemeli aracın olduğu ve isteneceği bildirildi. kısmet eğer haftaya araç gelecek bi aksilik olmazsa
umarım isteklerimden yana eksikler yoktur üzülmek istemiyorum çünkü :D
forumdaki herkese teşekkür ederim sorularıma sabırla cevap verdikleri ve okuma zahmetine katlandıkları için.
artık bir evo kullanıcısı olarak forumdaki yerimi almaya hazır gibiyim. araç gelince resimlerle tekrar ekleme yapacağım.
saygılar
-
Hayırlı olsun aracınız kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle :)
-
hayırlısı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah.
-
hayırlı olsun güle güle kullanın. "o paraya onu alacağına bunu alsaydın" insanlarına da kulak asmayın benden tavsiye =)
-
Allah utandırmasın inşallah hayırlı olsun kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
-
hayirli olsun.gule gule kullan.dikkat et goze gelme,cok guzel arac.
-
Hayırlısı olsun barış... Trakya Grubuna hoşgeldin...
-
kazasız belasız sürüşler.
-
arkadaşlar ne yazık ki aracın siparişini veremedim başka bir bayide olduğunu söylemiştim ancak MEDOS otomotiv aracı veremeyeceğini iletmiş.
BURADAN MEDOS OTOMOTİVDE TANIDIĞI OLAN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM.
Arkadaşlar mümkünse eğer bana o aracı almam için yardımcı olun.
araçtan trde bi tane var oda MEDOS otoda. yeni sipariş geçilse 2 aydan erken gelmeyecek ve 2000 3000 lira arasında asdece model farkı olacak aynı zamanda euro artması durumunda oda kaçacak.
HELP MEEEEE
-
kartal medos dur bence siz gelin alın yakın zaten edirne istanbul
-
benim aldığım fiyata arabayı vermeyecekleri için gitmiyorum. eşim koç personeli fiat servisinde çalışıyor ve çok uygun fiyata alacaktım aracı :(
-
hayırlısı olsun güle güle kullanın gerçekten güzel araç gelicek..
-
tayfun gelemiyor maalesef :( araçtan bulamadık
-
full olması çok iyi olmuş hayırlı olsun güle güle kullanın
-
ersin kardeş keşke dediğin gibi olsa full olsa aracı alamadık ne yazık ki :(