Arkadaslar i phone parcalandigndan yenisi geldi fakat heryere giriyor ama Apple Store a bağlandığında yukleniyor diyor baskada bisi demiyor nettede bisi bulamadım yardım edecek arkadaslar arıyorum şimdiden teşekkürler..
Printable View
Arkadaslar i phone parcalandigndan yenisi geldi fakat heryere giriyor ama Apple Store a bağlandığında yukleniyor diyor baskada bisi demiyor nettede bisi bulamadım yardım edecek arkadaslar arıyorum şimdiden teşekkürler..
bende sorun yok. bilgisayardan girmeyi denedinmi?
Suan bsayar yok yanimda ozzy pazartesine kadarda deneyemeyecegim bir ayar gayari varmidir bilmedigim ..
Geçmiş olsun abi ..
ayarlarda store var ordan kapatılmış olabilir ama yeni telefon açık gelmesi lazım.
bide sınırlamalardan kapatılabilir ama ozaman ekranda hiç görünmezdi.
JB varmı?
Jb yok biiraz daha kurcalayayim . Store tanittim mail adresimi ... Vay arkadas ya 4.3.3 yaptim alir almaz bundan olabilirmiki?
mehmet apple forumu var yoksa oraya üye olmadınmı
hayır bende yardımcı olurdum ama bizim paramız yokki senin gibi
apple kullanalım =))))
Mehmetçim telefonu kapat aç sorunun çözülecek :D Aynısı benimde başıma geliyor...
Restoreye gerek yok... bende 4.3.3 kullanıyorum... Bazen yapıyor böyle... Telefonu kapatıp tekrar açtığında yükleniyor yazısı kalkıyor ya yüklenmiş oluyor yada beklemede... Beklemedeyse üzerine tıkla yüklemeye devam edip bitirir... Tecrübeyle sabittir...:D
Bi resetleyin düzelir.
Bir kac kere kapatip acmayla sorun cozuldu .. Tesekkur ediyorum hepinize :)
Coskun sana tesekkur yok sen kazana dustun olm telefon arabanin altinda kaldi ezildi sonea garantiye gonderdik belli bir ucret karsiliginda sifiri ile degistirdiler .. Yani sandigin paralari vermedim. :D kullandigin telefonun markasi ne ;)
allah iftiradan saklasın
en dandik telefonu kullanıyorum
okuyanda ipone 4 falan kullanıyorum sanacak ule