arkadaşlar benim gp yi satıp linea 1.3 90 hp emotıon almayı düşünüyorum. tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum.
Printable View
arkadaşlar benim gp yi satıp linea 1.3 90 hp emotıon almayı düşünüyorum. tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum.
sebep bagaj mı?
emotion gerçekten süper..
sebep bagaj ve konfor. artı olarak aracı duologıc düşünüyorum.
mükemmel bir seçim bence
1.3 ü kullanmadım ama 1.6 105 hp olanın performansı akıllara zarar. 1.3 tatmin etmeyebilir performans yönünden. Tabii 1.6 nin da dualogic i yok o ayrı.
tavsiye ederim :) 2 yıldır sorunsuz ve yüksek memnuniyetle kullandığımız bi araç ''emotion '' doğru seçim kesinlikle,arabanın içi süper , geniş ,çok konforlu bizdekide 1.3 -90 hp emotion performansla ilgli bana göre bir sıkıntı yok gayet iyi gidiyor en azından bize yeterli :)
Yalnız puntodan düşük kalitede bir araç..
1.3 active geçen hafta enişteme aldık. performansı oldukça iyi
Arkadaşımda var 1.3 m.jet Linea emotion gerçekten ben çok beğeniyorum. içi çok güzel. sedan araç alacak olsaydım düşünürdüm açıkçası. performans olarak fena değil. göründüğü kadar da ağır bir araç değilmiş sanırım. 1200 kg falan demişti arkadaşım. o yüzden 1.3 90 bg araç yeterli olacaktır.
Zaten performans çok göreceli bir kavram. Mesela tam yüklü kullanımda yürümüyor araç ancak onun dışında makul bir performansı var. Yani ailemle makul süratlerde yolculuk yapacağım diyorsanız ki sanıyorum öyle bence uygun fiyatylada alınabilecek en güzel araç :)
Performans için şunu diyebilirim, 1,3 75bg punto kadar ivmelenmiyor ama son sürati daha fazla. Arabayı 3000 devir civarında kullanırsanız performanslı denebilir, yine de gidiş geliş yolda kamyon tır geçmek kolay olmuyor. Ben Active plus kullandım, konforu bence tatminkar.
Bursa izmir arası ortalama yakıt tüketimi 4.1 lt, 2 ay önce denemiştim, yol tutuş ise fazlasıyla tatmin edici, 0-100 ü grande puntodan daha iyi, tork desen puntoyla arasında 20 newton fark var, tek sorun şehir içinde manevra kabiliyeti puntoya göre çok düşük, yani halk dilinde tur yok.! Onun haricinde herşeyiyle mükemmel, emotion versiyonunda 4 fren de disk eğer opsyona sokmadılarsa, iç döşeme krem kadife harika gösterişli kılıyor aracı, he bir de şu var bu segmentte en ucuz araba bu paralara meganın benzinlisini alırsınız onda da şöle bi sorun var bakımları tam iki katıdır, ama duologic konusunda bir daha düşünün derim, robotize şanzıman çok kertme yapıor, özellikle kalkışlarınızda bunu çok hissediyorsunuz, tek avantajı bakımsız bir şanzıman olması ve servis maliyetinin her hangi bir arıza anında uygun olması, kullanımı kolay ama dediğim gibi vites geçişlerini çok fazla hissediyorsunuz, karar yine de sizin... Hayırlısı olması dileğimle...
yaw en azından kapı üstü tutamaklar var:)
Bi de şoför tutamak yerinde yaylı gözlük kabı:)