-
Artık İnsanlara Güven Kalmamış...!!!
-
iyide kazalı olup olmadığı çıkmazmı servisrte ?
-
Aynı araç değil sanki. Ön taraf benzemiyor pek.
-
kazalı olup olmadığı çıkar elbette arabanın eski sahibi kazayı yapmış araba pert olmuş sonra bunlar almışlar kazasız diye satmaya çalışıyorlar.bende dikkatli olun iyice araştırmadan araba almayın diye koydum.
araç aynı araç plakasına iyi bakın çekici üzerinde plakası gözüküyor
-
Serviste yaptımamıştır kendisi direk yaptırırsa hiç bir yerde çıkmaz ...
-
Alıntı:
StrawBeeRy Nickli Üyeden Alıntı
araç aynı araç plakasına iyi bakın çekici üzerinde plakası gözüküyor
Plaka aynı tamam da, plaka başka araca takılmış olabilir diye düşündüm.
Siz bu kaza resimlerini nerden buldunuz ?
-
Alıntı:
hakguner Nickli Üyeden Alıntı
Plaka aynı tamam da, plaka başka araca takılmış olabilir diye düşündüm.
Siz bu kaza resimlerini nerden buldunuz ?
hayır aracın eski sahibi yapmış kazayı araba pert olmuş.sanırım sonra galericiler almış herhalde yapmışlar.fotoları aracın eski sahibinden aldım
-
Evet doğru arkadaşlar.Bu aracın ilanını 1 ay önce bir forum sitesinde görmüştüm.Hatta aracın sahibi ilanı kendisi bulup yayınlamıştı.Kazayı nasıl yaptığına kadar anlattı.Birçok kişi telefon açıp aracı satan kişiyi uyarmıştı.Ama o kişi de aracı çoktan sattığını söylemişti galiba.
-
Alıntı:
ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı
Evet doğru arkadaşlar.Bu aracın ilanını 1 ay önce bir forum sitesinde görmüştüm.Hatta aracın sahibi ilanı kendisi bulup yayınlamıştı.Kazayı nasıl yaptığına kadar anlattı.Birçok kişi telefon açıp aracı satan kişiyi uyarmıştı.Ama o kişi de aracı çoktan sattığını söylemişti galiba.
aynen öyle kendisi başka forumlarda duyurmuştu zaten
-
Vay be adamlara bak, nasılda pürü pak etmişler arabayı. Birde en altta " çiziklerden dolayı lokal boya var, takıntı olanlar aramasın " diyor yaaa..
Yuh vicdansızlar..
-
WV bu far dizaynına 2009'da mı geçmiş ?? Ben daha yeni sanıyordum..
-
Ben bu aracı başka bir sitede görmüştüm. aracın gerçek sahibinin anlatmasına göre esp devreye girmemiş normalde basit bir şekilde kurtarması gerekirken bariyerlerde patlamış araç. ama helal olsun iyi toparlamışlar ve not olarak sol-sağ arka kapıda çizikten dolayı boya vardır demiş :D:D öteki dünyada hesaba çekilince orda kimi kandıracaklar acaba çok merak ediyorum..
-
Alıntı:
xnode Nickli Üyeden Alıntı
WV bu far dizaynına 2009'da mı geçmiş ?? Ben daha yeni sanıyordum..
evet.makyajlı kasaları bile çıktı..
Alıntı:
Mugen_punto Nickli Üyeden Alıntı
Ben bu aracı başka bir sitede görmüştüm. aracın gerçek sahibinin anlatmasına göre esp devreye girmemiş normalde basit bir şekilde kurtarması gerekirken bariyerlerde patlamış araç. ama helal olsun iyi toparlamışlar ve not olarak sol-sağ arka kapıda çizikten dolayı boya vardır demiş :D:D öteki dünyada hesaba çekilince orda kimi kandıracaklar acaba çok merak ediyorum..
aracı bilen biliyor işte :)
-
-
Bence bu kadar yoğun tepki göstermemelisiniz. Ticari ahlaksızlık bu ülkenin genelinde yaygındır. Dünyada üçkağıtçılık ve dolandırıcılık dendiğinde üç halk akla gelir. Kolombiyalılar, Meksikalılar ve Türkler. Hiçbir ülkede fiyat kırma, iskonto yapma, 3 liralık malı 10 lira gösterip 5 liraya indirme gibi saçma sapan şeyleri göremezsiniz, bu ülkede ise köşebaşında bile bu vardır. Hayali ihracat denen kavramı dünyaya tanıtmışız biz. Bunlar ilkesiz küçük üçkağıtçılar.. aklı sıra cinlik yapıyor işte.. neler var neler..
-
aracın ilk sahibi arkadaşımdır...
kaza sonrası biz de oradaydık.
aracı sigorta bir kaportacıya sattı
adamlar 10 numara işçilik yapmış ve aracı satmışlar
alan 3cü kişi...de satılığa çıkarmış...güya bundan haberi olmadığını söylüyor ama ben inanmadım...sanırım kaportacı ile ortak çalışıyorlar...öyle yaaa kaportacı satsa millet huylanır...
06 bt 1076 ....2009 vw golf 6 1400 tsi 122hp...az mı chipledik :)
-
Alıntı:
xnode Nickli Üyeden Alıntı
Bence bu kadar yoğun tepki göstermemelisiniz. Ticari ahlaksızlık bu ülkenin genelinde yaygındır. Dünyada üçkağıtçılık ve dolandırıcılık dendiğinde üç halk akla gelir. Kolombiyalılar, Meksikalılar ve Türkler. Hiçbir ülkede fiyat kırma, iskonto yapma, 3 liralık malı 10 lira gösterip 5 liraya indirme gibi saçma sapan şeyleri göremezsiniz, bu ülkede ise köşebaşında bile bu vardır. Hayali ihracat denen kavramı dünyaya tanıtmışız biz. Bunlar ilkesiz küçük üçkağıtçılar.. aklı sıra cinlik yapıyor işte.. neler var neler..
evet normal karşılamak lazım tepki gösterilsin diye koymadım zaten sadece alırken dikkatlim olalım iyice araştıralım bunun gibi bir sürü örnek vardır diye koydum
-
İyi yapmışsın.. Türkiye'de herhangi bir mal alıp satın alırken çok dikkatli olunmalıdır. Sakız bile satın alırken satan kişiyi iyi analiz etmelisiniz, o açıdan söyledim.. Yoksa çok iyi yapmışsınız deşifre etmekle tabii..
-
Alıntı:
cemal arslan Nickli Üyeden Alıntı
aracın ilk sahibi arkadaşımdır...
kaza sonrası biz de oradaydık.
aracı sigorta bir kaportacıya sattı
adamlar 10 numara işçilik yapmış ve aracı satmışlar
alan 3cü kişi...de satılığa çıkarmış...güya bundan haberi olmadığını söylüyor ama ben inanmadım...sanırım kaportacı ile ortak çalışıyorlar...öyle yaaa kaportacı satsa millet huylanır...
06 bt 1076 ....2009 vw golf 6 1400 tsi 122hp...az mı chipledik :)
kesin anlaşması felan vardır abi ya hiçbirşeyini araştırmadan arabamı alınır az parada değil şuna baksana yazık günah
-