Arkadaşlar, Evo içim MTEC T20 gündüz farı aldım ama, çok güçlü yanmıyor. Arıza lambası yakmayan MTEC dışında beyaz renk gündüz farı tavsiyesi olan varmı?
Printable View
Arkadaşlar, Evo içim MTEC T20 gündüz farı aldım ama, çok güçlü yanmıyor. Arıza lambası yakmayan MTEC dışında beyaz renk gündüz farı tavsiyesi olan varmı?
konuyu hortlatmış olacağım ama bu gündüz farları kaç watt bilen var mı?
dx'den 2 ürünü buldum. biraz tuzlular ama 12 watt olan arıza lambasın karşı koyabilirmi merak ettim
T20 12W 6500K 420-Lumen 2-5050 SMD LED White Light Car Reversing/Parking Lamps (DC 12~24V/Pair)
T20 6W 6500K 180-Lumen 2-5050 SMD LED Convex Lens White Light Car Lamps (DC 12~24V/Pair)
halojen ampul 21 watt eğer gerçekten 12 wattsa(hiç sanmıyorum) büyük ihtimalle arıza lambası yakmaz. yakarsada direnç ekleyebilirsiniz.(tuncay abinin arabasına duydan paralel çekerek orjinalliği hiç bozmadan direnç bağladık)
kararsız kaldım, sonuçta direnç ekleme yoluna gideceksem daha ucuz çözümleride mevcut. yakın mesafede değilki iade edelim :D
T20 5W 460LM 6500K 102-SMD LED White Light Car Brake/Backward Signal Light Bulbs - Pair (DC 12V) - Shipping - DealExtreme
T20 3.5W 310-Lumen 6500K 68-SMD LED White Light Car Brake/Backward Signal Light Bulbs (Pair/DC 12V) - Shipping - DealExtreme
Bunların hepsine direnç uyugulanması lazım, Yoksa arıza ışığı kesin yakar. Bu arada bendekilerde 102 led olanlardan, ve direnç ile bağlı...