Arkadaşlar artık bende resimleri paylaşayım dedim. Egsoz biraz yamuk olmuş canım sıkıldı ama sizden de yorum bekliyorum.
Printable View
Arkadaşlar artık bende resimleri paylaşayım dedim. Egsoz biraz yamuk olmuş canım sıkıldı ama sizden de yorum bekliyorum.
maşallah Allah kaza bela vermesin.egsozun neresi yamuk benmi göremedim ama egsoz yakışmış
Spoilerı Nereden Aldın Çok Güzel Olmuş Kazasız Belasız Kullanman dileğiyle...
işte budur tam dusundugum sey bende cıft kromajlı dusuyorum kı zaten yurt dısında orj abarth fabrıka cıkısı takılan bu sadece kafamı taktınız yoksa son susturucu mu ayrıca yamukluk bende goremedım belkı fotograftandır
Maşallah Kazasız Belasız Kullan :) Mehmet Abiden almıssın herhalde ayak dayama ve paspas gözümden kaçmadı :):) Ayak dayama için herhangi bir delme işlemi yapılıyor mu?
Şu ayak dayama Evo içinde orijinal birşey çıksa süper olacak... Logo GP logosu Evo için olanda bekliyoruz.
hayırlı olsun güzel araç.
Maşşşallah :)
maşallah çok güzel egzozda gayet düzgü duruyor ;)
Herkese teşekkür ederim arkadaşlar.
araç çok tatlı olmuş katolok resmindekine benzemiş :) spoylerin metalik beyaz rengide varmı ?? fiyatı nedir?
Taşkın güle güle kullan , eksozu kafana takıyorsun sana yamuk geliyor :D akışına bırak herşeyi eksozcuya seni gönderdimki mahsus ayarını vs kendin yap sonra bana yamuk vs oldu deme diye :) ule iyikide öle yapmışım yoksa femoli yamuk yaptı derdin :D şaka bir yana araç zaten süper tam katalog aracı ,
spoilerin paspasın eksozun vs vs hepsi hayırlı olsun çok güzel oldu güle güle kullan ..
Spoiler icinde siz aracın boya kodunu (kaputun altında yazar) veriyorsunuz istediğiniz renge boyanıp gönderiliyor..
Herkese tekrar teşekkürler egsozada alıştım:)
Birde mugen tip cam rüzgarlığı taktırmıştım. Onu beğenmedim söktüm. İhtiyacı olan veya beğenen birisi varsa siteye katkıda bulunmak üzere sembolik bir rakam karşılığında veririm duyurulur.
Araciniz çok yakişikli güle güle kullanin.
Paspasi nerden aldiniz bir de hali mi kauçuk mu.