Gp ye blue&me takılır diyenler?
Arkadaslarım gplere neden blue&me takılmasın derken aklıma yabancı ülkede bu araçların bu donanımla sunulduğu geldi..
servisi arıyoruz ( hiçbir teknık bılgısı olmayan bı arkads danısmadan)alt yapı olmadığı için takılmaz diyor.zaten alt yapı olsa bende takarım.
şimdi ben aracımın grarantıden cıkcanı bilsem bu özelliği takılıyorsa taktırmak isterım.
avrupada takıldığına göre demekkı bu araçlara takılabılıyor bu özellık sonucta aynı ekipmana sahip araç.bir kaç kablo yok dıye altyapı yetersız deyıp kestırıp atıyolar...
SONUÇ:
teknık olarakk teypler uyar direksiyondakı tuşlar ve kablo bağlanacak en önemliside beyınle oynama yapılabılır.okadarda yapı versın canım servıs..
çözüm:
Bunu yaptırmak için bu sistemın kuruluşunu, bağlantılarını, calısma sistemini bilen, bir servis elamanına ihtiyacımız var. sonrada bu arkdasa sözünü geçirtcek bir babayiğit lazım tüm bunlar bir araya geldiği zaman blue&me gp mizde olcagına ınanıyorum..hep birlik olalım bulalım taktıralım bu arabaya bu özelliği.
Blue Me!!! olayı hakkında
arkadaşlar merhaba bu fiyatın cok övündüğü blue me teknolojisini ben 2007 model aracıma servise gidip taktırabilirmiyim acaba?ne kadar sağlıklı olur.
yada onun yerine hiç zorlamayayım makinayı blaupunkt interfere bluetooth mu alıp taktırayım...
blue&me sistemini sonradan taktırabiliyormuyuz?
arkadslar blue me kitini sonradan servıslerde taktırabılıyormuyuz bu konu hakkında servısden bılgısı olan varsa cevaplarsa sevınırım...gecen sene bu sistem grandepuntolarda yokken servıs alt yapısı yok deyıp gecıstırmıstı sımdı takılı gelebılıyor..acaba sonradan doom kıtı gıbı bısı alsak araca uygulayabılırlermi..