GrandePunto alacağım, kafama takılanlar var
Merhaba arkadaşlar, umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Sıfır bir araba almayı düşünüyorum ve kafamdan geçen ilk araba GrandePunto. Kafama takılan bazı sorular var; eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.
1- Almak istediğim model : 5K 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC S&S EURO 5. Katalog fiyatı olarak 29,904 gibi bir rakam söz konusu. Bu rakam bana biraz şişirilmiş gibi geldi. Arabayı Eylül ayında almayı düşünüyorum, çevremdekiler Eylül ayına kadar fiyatların en az %6-7 düşebileceğini söylüyorlar, sizin düşünceleriniz nedir ?
2- İnternet sitesindeki fotoğraflarda arabalar 2 kapı olarak gözüküyor. 4 kapılı seçeneği yok mu ?
3- Garanti seçeneklerinde şu iki seçenek var : Gold paket & Silver paket. Bunların farkı nedir ?
4- Dualogic vites ile ortalama kaç litre yakıt tüketiyorsunuz - özellikle Ankaralı arkadaşlarıma bu soru çünkü ben de Ankarada yaşıyorum -.
5- İlk defa sıfır bir araç alıyorum, alırken nelere dikkat etmem gerekiyor. Bayiler ufak karlar için bazı şeyleri belirtmeyebiliyormuş mesela trafik sigortaları gibi.
6- Son olarak araçla ilgili gözünüze çarpan en büyük eksiklik nedir
Biraz fazla oldu farkındayım , şimdiden tüm cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim :)