MYNET AskMen Video / Golf Kapısı Ne Kadar Sağlam?
Printable View
İşkence deil de bence sağlamlık kanıtı olmuş bu durumda bizede Helal Olsun demek düşer..
Şahsen bizim arabalara aynı şeyi yapsak arabaya tekrar binmek için üstten sunroof açtırmamız gerekir :D
yuh dedim başka bişi diyemedim :D helal olsun gerçekten...
O kadar da abartmayın arkadaşlar.Donanımhaberforumda bununla ilgili daha önce başlık açılmıştı.Zekice yapılmış bir pazarlama taktiği.Kendi aracınızla yapsanız da kapısı kopmaz merak etmeyin.Yalnız hiçbirimiz aracımıza bu şekil davranamayız o ayrı bir konu.:D
Sanırım bu video vw bayisinde çekilmiş.Fıat bayisinin de aynı videodan çekmesi lazım.Vw marka araçların sadece bizim forumda bu kadar göklere çıkarıldığını görüyorum.Donanımhaberforumda bu tür videolarla dalga geçiyorlar.
İşte bir tane passat linea kafa kafaya çarpışma videosu.İkisi de hemen hemen aynı hasarı almış.Hatta linea c sınıfı olmasına rağmen daha az hasarlı diyebiliriz.
İKİ ARAÇ KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI - WEB TV :: Hürriyet
o kadar paraya olmazsa ayıp zaten
aceba sadece golf 6 lar mı böle yoksa golf 5 ler için falanda bu durum söz konusumu ? bu arada WV tebrik etmek lazım doğruysa....
işte verdiğin parayı sonuna kadar hakeden şahane bi araba.keşke benimde olsa:)
benim aracın kapısında zıplasam ucu yere değer herhalde :) geçenlerde kızdım sağ kapıyı biraz hızlı kapattım cam kaldırma düğmesini olduğu plaka yerinden fırladı :)