Az önce Drake Box 2 aldım,253tl shipping dahil. İyi mi yaptım arkadaşlar, kullananlar anlatırsa sevinirim valla.
.
Printable View
Az önce Drake Box 2 aldım,253tl shipping dahil. İyi mi yaptım arkadaşlar, kullananlar anlatırsa sevinirim valla.
.
Ben almadım ancak zamanında baya bir araştırmıştım aldığınız box gayet iyi sorun çıkartmayacak boxlardan forumda çanakkale'den bir arkadaşımız almıştı çokta memnundu tek dikkat edilmesi gereken husus 9 numaralı mod'da çok uzun süre kullanılmaması (motor arıza lambası yakabiliyormuş) benden bu kadar daha fazla tecrübeye sahip olan arkadaşlar yazacaktır ;) hayırlısı olsun
o nedir ne işe yarar
+20hp güç sağlıyor diyebilirim kısaca
abi şu kalkışlarda serileşse yeter ya, hafif rampada bile kalkarken bayılıyo araba. bi de ben bu malı aldım ama gümrükden geçicek mi? 109euro kargo dahil bedeli
Gümrükten geçer merak etme. En fazla küçük bir vergi ödersin o da 30 TL'yi geçmez.
Nasıl +20 hp kazandırıyor bu alet bilgi sahibi olan varmı acaba.
yok mu arkadaşlar bilgisi olan.....
Chip gibi ama bu Box istendiği zaman takıp çıkarılabiliyor , çıktığında motor orjinal hale geliyor , genelde +20 hp ve +40 , +45 e yakın tork sağlarlar , değişik kullanım modları vardır gücü alt devirlere yada kullanım şeklinize göre üst devirlere çekebilirsiniz.
ben bu üründen 5 tane aldım 1i kendim 4 üde çevrem olmak üzere, gümrükt takılmaz ürün kaltielidir 9. modda kulanamazsın unut 9 u :) 5 gündelik kullanım için idealdir alt devirler dengeli bi şekilde olur ama güç çok aman aman değildir, 7.ci mod performans modudur 69 hplik paliodan 84.6 hp 205 nm gibi değer çıkarttım hatırıda sayılır bi güçtür %23 yapar başka sormak istediğin birşey olursa cvplarım
5. modda düşer çok tatlı çok stabil bi mod, 7 de araç full gürültülü çalışır brz duman atar ama ona görede harbi harbi yürür, 7.modun üstünede çıkamıyorsun ztn çıktığındada belli yüke geldimi araç limp moda alıyor su an stock geziyorum stock derken kutu içi, downpipe 55 lik krom borularla su an yüksek box varken daha düşüktü, yeni stage 2 turbom geldi ve biraz hardcore bi yazılım yapıcam bu hafta içi düşüş beklemekteyim
çok teşekkür ederim kardeşim ;)
rica ederim, bu alanda yardım edebileceğim konu çoktur motor mod. ile ilgili eğer takıldığın bi nokta olursa aydınlatırım
Sen ne yardımsever bir arkadaşsın öle bakim :rambo: Yazılım ve turbo upgrade'den sonra box'a veda etmeyi unutma :smartass:En önemli hususlardan biri ise bu box'ın ayarını kontak açıkken yapmayın yeter, beyin sapıtır ve geri getirmesi biraz can sıkar :noexpression:
eger bu 1.3 Mjet 75 hp 250TL lik bir aparatla 1.3Mjet 95 hp oluyorsa buna heralde ancak Kadir İnanır. :) Ben hiç mantık erdirmiyorum böyle şeylere..
reis, box geldi montaladığımı düşünüyorum, commonrail sensörüne bağladım. commonrailin iki ucundada sensör var biri büyükcene akü tarafında, diğeri ecu tarafında. ben ecu tarafındakine bağladım. kontak açıkken 5 e ayarladım, kırmızı ışığı var yanıp sünüyo. marşa bastım araç çalıştı. denemeye fırsatım olmadı, akşam denicem. inşallah yanlış yere bağlamamışımdır.
heralde doğru taktım. yinede söyleyin abi doğru yere mi taktık.... Şimdi güç artışı 7. Modda 23% se düz manttık 6. Modda 19,5%, 5. Modda 16,4%, 4. Modda 13,1%, 3. Modda 9.8%, 2. Modda 6,7%, 1. Modda 3,2% kadar olur heralde değilmi...