ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı
Cem bujıyıde kıtapcıga bak kıtapta marka model herseyı yazıyor aynısını al ben bulmustum tanesın15 tl ıdı fiatın taktıgının aynısı dısbrıtorunu bulmustum .
Bu arada arkadaslar bır komsum ıle gecen gun sohbet edıyorduk onun Fiat Tempra aracı vardı bılıyorsunuz garantı bıttıgınde servıse gıtmeyız onun yerıne sanayııye gıderız bakım ıcın bu tanıdıkta aracı sanayıye goturmus bakımını yaptırmıs bujılerını degıstırmıs bakımdan sonra aracında ufak tefek bazı sorunlar cıkmıs fazla yakma,devır kaybı yanı bujı ıle alakalı sorunlar kısacası uzun sure sanyıyee gıttı geldı sonra aracı sattı ford aldı yıllar sonra bır ustaya goturmus aracı adamla muhabbet ederken tempra gelmıs servıse asagı yukarı bu komsumun yasadıgı sorunlardan bahsetmıs ustanın ılk baktıgı sey bujılerı olmus bosc* marka kalıtelı bujı dogru bujı takılmıs fakat fabrıkanın takmıs oldugu bujının aynısı degılmıs arac bujıden dolayı sıkıntı yasarmıs bosc* marka bujı 20 tl ımıs fabrıkanın taktıgı 15 tl ımıs atıyorum kısacası aracınızın fabrıkada takılan parcalarını takın kullanın arkakadaslar yoksa uyumsuzluk olabılıyor