Arkadaşlar Ankarada pazar günleri açık cam filmi yaptırabileceğimiz yerler nerdedir?
Printable View
Arkadaşlar Ankarada pazar günleri açık cam filmi yaptırabileceğimiz yerler nerdedir?
Engin ögren paylas bır ara bende yaptıracam da :) fazlada ücretlı olmasın en fazla 50 tl olsun malum polıs sokturuyor gıden 50 olur ozamn
50 liraysa bende geleyim :D
filmi görsellik için mi istiyorsunuz yoksa gerçekten güneşten korunmak için mi?
her 2 side Muslum abi neden sordun :)
neden sordum görüntü ise 50-100 arasına yaptırabilirsin...ama sağlık için ise min.200-300 tl kaliteli garantili ürün....
warmı Muslum abi bildiğin ankarada pazar gunleri açık olan bi yer ?
benim cam filmi 4 yilda miadini doldurdu, rengi acildi neredeyse filmsiz gibi suan. sokturup yeniden yaptiracagim. arka camdaki filmi sokerken rezistanslari kopartir miyiz acaba diye de aklima takiliyor
yardımcı olurum...sadece ne zaman yaptıracağını kesinleştir....tavsiyem 3m...
polis derdi olmasa llumar çektiririm ama sök derlerse verdiğin para çöpe gidecek...
bence pazar günün hiçbiryerde yaptırma genelde kaliteli yerler pazar günü çalışmıyor gibime geliyor...
bildiğim kadarıyla bu saçma uygulamadan dolayı açılmış ve devam eden birkaç dava var...geçen hafta bir markanın eğitimine katıldım ve bu soruyu sordum: Ya Polisleri ne yapacağız? ...sonucun olumlu olacağı polisin buna yetkisinin olmadığını ve yasal hale geleceği bilgisi verilmişti....
bende polis korkusuna yaptıramıyorum:)
ne kadar yazarsa yazsın polis cam filimi zevkini tatmanızı öneririm....
Cam filmi yasallasacak :) sanmam ama muslum ole bisi olursa sana bir dunya musteri yollarim basini kasiyacak vakit bulamazsin ;)