Aracı stop ettiğimde kaza ile buldugm bi özelliği paylasmak istedim belki bilenler vardır**** park halindeyken selektör yaptıgım zmn follow me 30S dedi farlar 30s acık Kalıor**** bu süre 30 60 90 die gidio gayet hoşuma gitti****
Printable View
Aracı stop ettiğimde kaza ile buldugm bi özelliği paylasmak istedim belki bilenler vardır**** park halindeyken selektör yaptıgım zmn follow me 30S dedi farlar 30s acık Kalıor**** bu süre 30 60 90 die gidio gayet hoşuma gitti****
helal olsun sezgin kurcaladıkça daha neler neler bulacaksın...
evet follow me özelliği puntolarımızzda mevcut... Karanlık yerlerde yada aracı park ettiğimizde görsel olarak gayet güzel oluyo.. Abi farların açık kaldı diyen bile varr :D
:) bilinen bir özellik hocam geç kalmışsın :) ama gerçekten hoş bir özellik..
benimde yanlışlıkla keşfettiğim bir özellik ee bilenler anlatın bakalım başka neler var ?
bişey merak ettim bunu bir kere yaptıkmı daha sonra kendisi sürekli yapmıyormu? yoksa her seferinde aracı durdurunca sellektörmü yapmamız gerekiyor ?
yanlız arkadaşlar bişey diyeceğim moral bozmak gibi olmasın da.. :D benim 2003 palioda da vardı o özellik ama follow me falan diye geçmiodu.. :D bnde yanlışlıkla bulmuştum ama yeni bi teknoloji değil.. 2003 senesinden beri var yani en azından bnm araba 2003tü ordan bu kanıya vardım.. :D belki daha bile eski olabilir..
Konuyu hortlattim ama 2010 fire active de follow me yoktur değil mı?
aracın kontağini kapadiğimizda direkt aktifmi oluyor yoksa selektör yapmak zorundamiyiz
selektör yapınca aktif oluyor...
Bunu bende deneyeceğim bugün.
Sent my GT-I9100
Evet bende yanlışlıkla bulmuştum abi farların açık kaldı diğenlerde çokk :D
Haha ne guzel biseymis bu ya :D
Sent my GT-I9100
bende kazayla buldum çok hoşuma gitti
Henüz herhangi bir işime yaramadı ama olsun güzel özellik :)
Birde uzaktan arabaya binmeden daha ışıkları acmak var ya, follow me gibisinden bunun literatürde ki adı nedir :) ayrıca bravo emotionda bu özellik var mı acaba evoda olacağını sanmıyorum da gp de zaten yoktur :)