azem Nickli Üyeden Alıntı
Bu gün başımdan geçen bir olayı paylaşmak istiyorum sizlerle aracımda birkaç gündür pedallarla direksiyon arasında biryerden gacur gucur ses geliyordu.Öğlen Servisi arayıp eğer çok beklemiceksem aracı getireceğimi söyledim.Onlarda 1 1,5 saat beklersiniz dediler.aracı servise bıraktım.Aracın 5 dk lık bir işi olduğunu sesin kalerifer borularının birbirie sürtmesinden kaynakladığını ustanın işi olduğunu ve 2 saat sonra bakacağını söylediler.bende aracı bırakıp satış bölümüne geçtim. 2 saat sonra gittiğimde daha araca dokunulmamıştı.Bu arada Servis müdürü aracı neden onlardan değilde samsundan aldığımı sordu.bende aralarında 1000 tl gibi bir rakam oynadığı için samsunu tercih ettiğimi söyledim. bunun üstüne bide kendince espirili bir dille samsundan aldığım için beklemem gerektiğini söyledi.daha çok bekliceğimi anlamıştım tabi ve ben 4,5 saat bekledim.
sonunda hiçbişey demeden arabamı alıp çıktım tabi tamir yapılmadan.yoldada hemen fiat müşteri hizmetlerini aradım müdürü şikayet ettim.haber bekliyorum.çevremdeki bi çok kişi ordu tunalar servisten memnun değildi.artık bende memnun değilim