-
Cam tavan patladı!
Arkadaşlar bu akşam 18:00 sıraları eve dönüyordum. TEM Edirne istikametinde Mahmutbey gişelere 200 metre kala üstgeçidin altından geçerken yukarıdan çok sert bir cisim düştü ve cam tavanın ön kısmı yani sunroof kısmı patladı. Az kalsın kaza yapıyordum, ucuz atlattık.
Polisi aradım, ekipler merkeze yönlendirdi. Ordaki memurlar baştan inanmak istemediler, sonra tutanağı hazırladılar. Uzun lafın kısası aracımı anlaşmalı yetkili servis Florya Özkar Oto'ya bıraktım. Birkaç gün arabasızız anlaşılan...
-
çook geçmiş olsun arkadasım
-
aman abi o üst geçitten birşey düşmeler benimde başıma gelmişti allahtan arabanın tam önüne düştü sonra tangır tungur alttan geçti gitti 1 metre daha önde olsaydım ön cama inecekti.çok geçmiş olsun
-
-
Geçmiş olsun.Verilmiş sadakan varmış.
-
Çok geçmiş olsun Sertaç. Verilmiş sadakan varmış.
-
Geçmiş olsun.Bu üst geçitten aşağı birşey nasıl düşüyor?Aşağıya bişey atan mı var yoksa kendiliğinden mi düşüyor?Siz geçerken kasıtlı olarak aşağıya bişey atan varsa o zaman işler değişir çünkü.
-
çok geçmiş olsun allah korumus en azından canımızda bişey yok...
-
geçmiş olsun hocam..tahmini masraf nedir?
-
Büyük gecmis olsun.Hadi şimdi ben cam tavanın güvenliğini tartışmaya açtığımda skymode fanatikligi yapan, hatta ısı hakaret boyutuna getiren kendini bilenler, buyrun.bu arkadasım kaza yapabilirdi, profosyonel davranıp kurtardım Allahtan.
-
cana gelmesin kardeş olan mala olsun boşver . çok geçmiş olsun
-
Arkadasım şimdi aklıma geldi, bir haberde gormuştum.üst geçitten demir bilya atıp aracın durmasını sağlayarak hırsızlık yapıyorlarmış, öyle bir niyetle birsey atılmış olabilir.
-
-
Allah korumuş yaa çok geçmiş olsun..
-
Geçmiş olsun,içerden veya dışardan cam filmi çektirmek hem güneş ışığına karşı hemde güvenlik için yapılsa nasıl olurdu acaba...?
-
Geçmiş olsun
Mutlaka biri yukarıdan bir şey atmıştır büyük geçmiş olsun arkadaşım.
-
-
Sertaç büyük geçmiş bırak kırılan cam olsun Allah korumuş olsun kazada yapabilirdin.
-
-
Gerçekten geçmiş olsun ne kadar görsel olarak güzellik sağlasada böyle durumlar için kötü sonuçlara yol açabiliyo cam tavan..
Üstteki kapaklar açık olsa sanırım dahada kötü olabilirdi inşallah kimsenin başına gelmez bi daha böyle bi durum...