Bu ülkenin en soyguncu kurumları
Arkadaşlar az önceki konuda bir arkadaş Avea'yı eleştirmiş, tüm yazılanların altına imzamı atmak istediğimi belirterek ben de bir ekleme yapmak istiyorum. Eleştireceğim şirket ile ilgili başımdan türlü türlü saçmalıklar geçti ama bunları buraya yazmakla uğraşmayacağım.
Bu ülkenin en soyguncu kurumları ne yazık ki Türk Telekom ve diğer telefon operatörü şirketleridir. Yaptıkları cironun sınırı yok, özellikle de başında Paul Doany adlı şahsiyetin bulunduğu artık bir Lübnan şirketi olan Türk Telekom yıllardır nizameten Dünyadaki en kalitesiz ve en yavaş internet hizmetlerinden birini sunarken, bu hizmetleri sanki şu anda internet hayatımızda bir lüksmüş gibi, alım gücü bizden kat ve kat yüksek olan Avrupa, ABD ve Japonya dan daha pahalı bir şekilde vermektedir. TTnet'in Türkiye'de milyonlarca müşterisi var ve aylık ciro hesabı yapsanız ne kadar soyulduğumuzu siz de görebilirsiniz ki ayrıca konuşmadığımız sabit telefona da ücret alması saçmalığı-daha doğrusu soygunculuğu ayrı bir konu.
Avea'yı boykot konusunda arkadaşın yazdıkları gibi şeyleri ben buraya yazamıyorum çünkü ADSL konusunda ne yazık ki sözde liberal ekonomiyi benimsemeye çalışan ülkemizde TTnet'in gerçek bir rakibi yok.
Hadi tamam, benzin ve mazot pahalılığını geçtim, ama niye bu soygun konusunda da koyun gibiyiz?