linea ile ilk defa Türkçe sunulan blue&me yakın zamanda grandepuntoda da olucak... soylemedı demeyin.
Printable View
linea ile ilk defa Türkçe sunulan blue&me yakın zamanda grandepuntoda da olucak... soylemedı demeyin.
Valla Vadi senden korkulur. Yaparsın sen.
Merakla bekliyoruz....
ben yapmıyorum... ama kendı gp me uyarlamak ıcın elımden gelenı ardıma koymam :D
vadi sen yap bizleride unutmaşsın dimi
valla bakalım bı tofas getırsınde ...
vadi sen biryerden duyum almadan konuşmazsın
Bugune kadar ne soyledıkte olmadı :D
yeni aldigim gp de blue&me ozelligi bulunmakta. Turkiye de 2 aracta mevcutmus. Aslinida tercihimde buyuk rol oynadi diyebiliriz. Cokta memnunum fakat Turkce degil. İlk aldigimda italyanca ydi, o daha da bir urpertti ama sonra baktigimizda internet sayfasinda dil paketleri konulmus. Tabi ingilizce yi tercihh ettim.
Bu aslinda numaralari ezberde cok rahat tutabiliyorsaniz sorunda degil, sadece eger benim gibi numara ezberleme ozurluyseniz (kafanizi bosu bosuna numaralarla doldurmiyanlardan da diye biliriz). Ufak pürüz şu eğer listeden değilde kafanizdan hatirladiginiz bir numarayi ingilizce soylemeye baslarken voice command in algilayacagi bir sekilde bagariyosunuz aslinda, iste tam bu esnada telefon numarasini sasirabiliyorsunuz fakat "Delete" ses komutu ile silebiliyorsunuz :)
Linea da Turkce destegi var ise acaba forum da fabrika ile baglantili olanlar o dil dosyasini gonderebilirler mi? Tesekkurler simdiden
Bu extrem Punto nun fotoğraflarını görmek isteriz hocam.
En kısa zamanda Blue&Me den kesitleri görürüz umarım.
Türkiye de 2 araç da olduğunu söylemişsin ve bu özel Punto sana denk gelmiş.
Şanssız bedevi hikayesinin ters versiyonu olmuş desene...
Arkadaşlar birşey soracam sonradan Bluetootht kiti taksak bu gelen mesejları okuma olayı olur mu? yada sesli komutlar , memory içindeki mp3 leri aratma sesli komutla...
BT kiti ile sadece sesli arama-cevaplama oluyor.
insallah vadi abı getırırde bızde takarız gplerımıze
aslinda gorucek bisey de yok. direksiyonun uzerindeki arama ve windows flag geliyor aktif bir halde birde torpido da iki tane usb girisi var. birinin uzerinde koruyucu bir kapak var nedenini anlamadigim. digeri ise isikli (usb isaretleri isikli).
yarin cekip buraya eklemeyi dusunuyorum. biraz yogun calistigim icin biraz aksama olabilir ;)
ben cok memnunum arkadaslar umarim uygun bir fiyattan extra olarak sunulur sizde kullanirsiniz. ogrenmek istediginiz birsey olursa cevaplamaya hazirim.
Kapaklı olan USB yuvası sisteme yazılım yükleme amaçlı. Flash bellekler ışıklı olan yuvaya takılıyor.
mantikli. peki turkce dil dosyasini bulabilirmiyiz acaba? linea nin kiler turkce.
birde genel bir sorun var. bende 40gb lik 2.5" lik laptop harddisk var kutulu usb. fakat onun icindeki mp3 leri gormuyor. No Media Found diye uyari veriyor. bu konuda bir bilgin varmi civcivx
linea da kı dıl destegı sanırım gp lere de yuklenır.
blue&me li gp macerası nasıl oldu bı anlatırmısın ...
Ben bu özelliğe bayıldım.
GP' ya uyarlanabilecekse şayet we çok abuk bi fiyat çıkmazsa hiç düşünmeden yaptırabilirim...
Vadi konuyla ilgili gelişmeleri bekliyoruz abi ;)
fiat aksesuar = abuk fiyat :):)
yalnız bu olay eğer olacaksa zamanında başlatılan nfs kiti gibi bir kampanya yapılsa çok tutar gibi geliyor forum içinde. nfs kitindeki gib hayal kırıklığı yaşanmaz en azından :)
gp ye uyarlamak masraflı ...
teyp kablolama dreksyon kumanda unıte body program ....
sız hesaplayın...