5 tane hasarı gozukuyor fakat 1tanesi 2500 1i 10o0 lira geri kalanı 500,200,100 tl'sı acaba sorun olurmu aracın fiyatı uygun ne yapmalıyım?:d
Printable View
5 tane hasarı gozukuyor fakat 1tanesi 2500 1i 10o0 lira geri kalanı 500,200,100 tl'sı acaba sorun olurmu aracın fiyatı uygun ne yapmalıyım?:d
link falan var mı ?
aynen link var mı hocam göster bakalım hangi araç korkma talip olmayız :)
kaç paraymıs dostum almazsan ben alayım uygunsa:) bence sorun olmaz km bak derim sadece
aracı merak ettim fiyatı km si donanımı falan uygun mu ve hasarlar hangi bölgede...
kaç para kaç para
ne linki:D trafikte gordum mesajla sorgulayıncada bu hatalar çıktı fiyatıda 19750 en son 100000 km de araç dizel gp
link yok diye cevaptamı yok
aracın yaptığı kazaları topla 4500 tl gibi bir fiyat çıkıyor. ayrıca fiyatı iyi demişsin ama km'si 100 bini geçmiş. bir sürü kaza yapmış. sormaya değmez bence. başka bir araç bakmanı tavsiye ederim.
o fiyat çok arkadaşım bence o kadar kaza yapmış araba daha ucuz alınabilir ayrıca 100 bini devirmiş araç iyi düşün derim
araç dizel piyasa yuksek baktırdım araca sadece sağ çamurluk ve sağ ön far değişmiş başka birşeyi yok
ve de araç dinamic 6 vites 90 beygir uygun değilmi??
Dızel motorda km o kadar onemlı degıldır sadece gunun ılk marsında hareket etmeden bıraz beklemelısınız ve yag bakımını zaman asımına ugratmazsanız km de sıkıntı cıkmaz ben bır gp ye rastladım sanayıde ; arac 2006 model ve 480000 km de aracın motorunun durumu olculmus ve yarıdan fazla oldugu soylendı arac calısırken ne bı duman nede bır sıkıntı var . Yanı onemlı olan kullanıcı, yagını zamanında degıstırır ve ılk marsda motorun bıraz yaglanmasını beklersenız bır sıkıntı cıkmaz .
yok , bence rock siyahı 3kapı karşıyakada. oysa işe yaramaz. ben baktım vazgeçtim.
Arkadaşın sormasının üzerinden 10 aya yakın zaman geçmiş :).
yuh,cidden niye hortlatmışlar bunu :D
hakikten bizde hortlatmaya devam edelim:)) linki verinde yorumlayalım:)):)