Arkadaşlar
grandepunto 1,3mjet için en iyi yakıt hangisidir.
1 yıldır opet kullanıyorum.diger yakıtları kullanmadıgım için farkı anlayamıyorum.
Printable View
Arkadaşlar
grandepunto 1,3mjet için en iyi yakıt hangisidir.
1 yıldır opet kullanıyorum.diger yakıtları kullanmadıgım için farkı anlayamıyorum.
aracım şuan 3.5 yıllık
ilk 2 sene sene opet kullandım
daha sonra po vmax kullanmaya başladım,arada bana göre bariz fark var.Kesinlikle ponun dizeli opetin dizelinden daha kaliteli benim görüşüm.Son 2 depodur da shell fuel save dizel kullanıyorum yeni çıktığı için o da gayet güzel ama hiç bir mazot ponun dizeli kadar çok gitmiyor bende durum böyle.
Teşekkurler ilk onu deniycem.
opetten şaşmam
opet kullanıyorum bir iki defa da shell aldım ama pek fark yok bence...
Dünyanın en büyük iki firması; Shell ve British Petroleum.Büyük ekstra bir özelliği olduğu için büyüktür.Bu ikisinden Shell benim tercihim.
ben her petrolü denedim shell en iyisi bu arada bp de aracım aşırı fazla yaktı nerden baksanız 100 km de 2 litre farketti şaştım kaldım..
Performans diyosan Shell GTL teknolojisi gerçekten çok fark ediyo ama biraz pahalı bide biraz fazla yakıyo. Ekonomi diyosan; Shell FuelSave...
Ya ben PO'dan alıp da arıza ışığı yanmamasını anlamıyorum Erdeeeeeemm..
ben 1 ay hep PO'dan aldım uzun yola gittim geldim yani 2-3 depo PO kullandım ve arıza ışığı hiç sönmedi.
sonra tekrar Shell'e döndüm 2. gün arıza ışığı söndü :)
1 yılı aşkın zamandır PO kullanıyorum, herhangi bir problem yaşamadım.
Ben de PO Vmax eurodiesel kullanıyorum, sıkıntı yaşamadım.
senin gp çakma kardeşim ondandır:):)
valla bizim ailedeki araçlar,arkadaşlarım hep po dan alıyorlar arıza ışığı hiç duymadım kardeşim daha ilk sende duyuyorum.Ben de shellden aldım son zamanlar ama bundan sora po ya dönüş hemen tabii benim araç orjinal olunca sıkıntı olmuyor:):)
mhb arkadaslar 2oo8 model benzınlı arabamı ergo kasko yaptırdım 1300 tl nasıl ıyı bır sıgortamı
kardeşim senin ki gitmekse benim ki uçmak ozaman :):):):)
çok uçma goçuuumm sonra konacağın yeri bilemiyon bariyerlere filan denk geliyon :D
yol bitmiş hacı abi ben napayım göremedim:):)
Sirkülasyonu çok olan istasyonlar başta olmak üzere ;
PO dan şaşmamak lazım..opetın sıkayetım var comdakı sıkayetlerınıde gözardı etmemek lazım