arkadaşlar 2006 starjet 1.4 gp emotion alıyorum.18500 tl
uygunmu acaba?dizel 20000dan aşağı temiz yok.Araç fiyatı nasıl?yakışı nasıl?
Yardım ederseniz sevinirim..:melek2:
Printable View
arkadaşlar 2006 starjet 1.4 gp emotion alıyorum.18500 tl
uygunmu acaba?dizel 20000dan aşağı temiz yok.Araç fiyatı nasıl?yakışı nasıl?
Yardım ederseniz sevinirim..:melek2:
bende aynısından 2006 36binde aldım. aynı fiyata.bence uygun. sahibinden de fiyatlar 22 civarı.arac güzel. benzin pahalı oldugundan 6 ileri olmasına ragmen cebe zararı oluyor. ben tüp taktırdım.simdi rahatım. bu arada benimki cam tavan ve sanrooflu falan. ona göre degerlendir. alttan ufak bir kazası mevcut. ama temiz bir araç benimki. seninkinin durumuna göre kıyasla.
bende cam tavan falan yok 77000 araba temiz kazası arka kapıdan var ne zaman aldınki arabayı
ocakta aldım ben. bayandan. suan 40binde. sen o arabayı 18e al derim.
baya pazarlık yaptık ama vermiyor..araba guzel adamada hak veriyorum ama uzaktab gidip alacağım bana pahalıya gelecek..emotion birde seninkide aynımı 6hava yastığı sis farı falan
evet sis farı falan var. bende ekstra olarak cam tavan+sanroof+bluetooth kiti+spor pedallar var sanırım. diger herşey orjinal olabilir. belki birde jantlar degisik olabilir. benimkiler orjinal jantları. kapak falan degil. sormak istedigin varsa sor.
araç içi konforu güzel. cocuk olursa bebek arabası sorun yaratıyor. onun dısında sıkıntı yok.
hemen al derim..km çok iyi..
araba hosuna gittiyse, fiyata takılma.sonucta iyi fiyat. iyice baktır. ama izmirden adanaya gidecegine biraz daha bekleyedebilirsin.
eskidenmiş o. artık yazılım atıyorlar bitiyor iş. bizimkilerin motoru diger gplerin motorlarından farklı oldugu icin ilk gün biraz bocaladılar ama yazılımla cözüldü iş. ki benimki atiker. atiker problemli derler ama gayet güzel. sıkıntı yok.
o zaman hiç durma.araç güzel ama fiyatına göre güzel. bunuda unutma.
bu aracın tramer kaydına muhakkak baktırın boya ölçümü motor testi klima arıza tespit cihazına bakın içinize sinmezse almayın kesinlikle