-
Fiat GrandePunto station wagon :)
-
-
gerçektende süper duruyor
ama tabii siyahın çekiciliğini gözardı etmemek lazım
-
yakında bol bol görürüz merak etmeyin
-
hanı bu resım hakkında fotoşop ıddaları vardı arkadaşlar bı ara bu resım ıcın yorumlar böyleydı .....iyi akşamlar
-
Mehmet bunlara fatoş demiştik önceden:)
-
Ya diğer konuyu bulamadım bir türlü neredeuydi ki o...
Mehmet geç kaldın valla, hem gördük hemde photoshop bu..:)
-
Photoshop veya değil.Gerçekten station wagon u bile çok şahane duruyor.Hemen kalitesini farkettiriyor.
-
inanmak geliyor içimden ama...neyse..photoshopta olsa güzel...
-
bence harika yahu cok güzel
-
ne fatoşu yaw sağlam yerden alındı incelendi fatoş ayşe hülya değil harbi statıon wagon kıskandınız dimi :):):):)
-
valla bu gidişle gp ailesi bayağı genişleyecek
-
Fatoş' u bilmem ama :) asil duruyo walla, yakışır :ok:
-
Fatoş,hale,jale
bravo sw üretilicek.gp değil.
-
niye buda gayet hoş yapmayın yaw tatlı olmuş yani araç oturmuş
-
P-HO-TO-S-HOP!!
arkadaşlar tamam birdürü açıdan koymuşlar ama hepsini de tek tek photoshopla yapmışlar. arka logoya bakın : çözünürlüğü düşük garip duran yeni fiat logosu.. öndekine bakın : çözünürlüğü normal şimdi bizde olan fiat logosu ( kırmızı efekti werilmiş ama yazısından anlaşılıyor)
ayrıca arkası bildiğin bizim punyo bariz şekilde
edit : bir de arka kapının we arkasındaki camların içinden gözükenlere bakın. güzel yapılamamış mesela arka kelebek cam çok küçük duruyor orada
-
@femoli.. forum takibinden sıfır aldın.. ))))) forumda ve-ardı zaten bu resimler.... )))))):muha: :muha: :icon_eek: :icon_eek:
-
abi ben şöle 2 hafta uzak kaldımya siz hemen bulup buluşturup yayınladınızmı bu garipte burda seviniyor sw ele geçirdi diye saol un ya bak benim gibi kaç kişi daha görmemiş :(
-
@femoli...
ben senden daha hızlıyım.... ))))))
ne diyon bu işe...
bide yazmış hızlı gp ci mehmet... ))))))))))))
-
ula mehmet bizde sevinmiştik