Modifiye (suç Degil Yaşam Tarzi)'in Videoları: Araç boş viteste az yakar mı_? | Facebook
Printable View
imkansız.bosta 10-15 km hıuz civarına gelsem s&s hemen vitesi kucult diyor demekki bosta daha fazla yakıt yakılıyor
her zaman diyorum zaten boşta araba yakar diye kaç arkadaşı bilgilendirdik böyle video iyi olmuş viteste gazdan çektiğinde ayağını araba 1.0 hatta 0.0 yakıyor ama boşa alınca 2.0 gibi bir değer yakıyor
Lütfen cut off denen olayı araştırın. Gayet güzel anlarsınız araç nezaman nekadar yakıyor.
cut off dediğin ayağını gazdan çekmenle birlikte olan birşey bildiğim kadarıyla cut off yani gazdan çektiğin an yakıt aktarımını kesiyordu bildiğim kadarıyla
cutoff her arabada var...arabayı boşa ışıkta durduğunuzda atın ayağınızıda debriyajdan çekin...en ekonomik olay budur
daha önce bu konuda ben de araştırmıştım sonuçta cut off eski bir teknoloji araçlarımız da vardır ama nedense yol bilgisayarı 2.0 dan aşağıda sonuç göstermiyor sanki cut off yokmuş gibi davranıyor bunu da yol bilgisayarının dandikliğine bağlamıştık:)
cut off denilen olay; ayağını gazdan çektiğinde yakıt hemen kesicek anlamına gelmez :) devirini yakalaman gerekir. Yakıtı kestirdiğin anda zaten yakmaz :)
şirketteki Octavia da denedik yol bilgisiyarı viteste yokuş aşağı salınca tüketim 0.0 oluyor,boşa alınca 0.5-1 arası değişiyor
2.0 dan aşağıya düşmüyor ya benim 307 de 0.0 oluyodu nedendir yorum yok.