Marka Uyumlu Aksesuar Kolçak 37,70 TL
linkteki ürünün siparişini verdim. Umarım çok kötü bişey gelmez:)
Printable View
Marka Uyumlu Aksesuar Kolçak 37,70 TL
linkteki ürünün siparişini verdim. Umarım çok kötü bişey gelmez:)
benim bildigim kadarıyla bu ürün güzel bir ürün hayırlı olsun güle güle kullanın
daha önce görmüştüm tabi fotoğrafta gp olması da güzel :)
Birkaç güne gelir tahminim.. Servisten arkadaşlara da gösterdim, bakalım artık şansımıza.. Olmazsa iade ederim:)
Haberlerini bekliyoruz.
inceledim bende güzel duuyor ama delme işlemi biraz canımı sıkıyor.Sizden gelecek yoruma göre hareket edeceğim
Montajını yaptıkdan sonra görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim
hayırlısı olsun gülay hanım,aynı mamulden ben kendim alıp kendim taktım,asla orjinali gibi olmuyor,üzerine dirseğinizle dayanınca hem çıtırdıyor hem dağılacakmış gibi esniyor,dirseğinizle dayanmazsanız zati zırıltıdan durulmuyor,arabaya başkaları binince zırıltıyı duymasın diye dirseğinizi korkudan kaldıramıyorsunuz...imal ettikleri plastik hoş değil çok sert,elinizde bir wd 40 olmalı devamlı hareketli noktaları yağlamalı yoksa söküp atsan konsola açtığın deliker hep göz önünde olacak,gelen mamulü inceleyin,daha sonra tekrar düşünün bence...ayrıca sadece gp ler için üretilmiş gibi göstermişler inanmayın,içinden farklı arabalara uysun diye farklı aparatlar çıkmıştı benimkinde,tabi siz gp ye alacağınız için bu aparatlar olmayabilir...
aynısının spacekolçak markasını almıştım. Bu kalite olarak nasıldır bilemiyorum ama mekanızma olayı aynı zaten ve çok memnunum gülay. Malzeme çok kötü değilse sende memnun kalacaksındır eminim. Fakat montajı biraz sıkıntılı. Fazladan 2 tane aparat çıkıyor önce onlarla montaj yaptım baktım ki çok yüksek kalıyor vites değiştirirken bayağı zorluyor hatta bileğim bile ağrıyordu. bende aparatları çıkarttım direk montaj yaptım ön kısım el frenini engelliyor o kısmıda dremel yardımı ile kestim. Şimdi çok memnunum.
Umarım ben de memnun kalırım Özer, baksana bazı arkadaşlar pek hayırla bahsetmemiş:) Benim vitesle pek işim olmuyor araç otomatik olduğu için, sadece delinecek diyeendişe ettim. Şayet delinmeden olmayacaksa sanırım iade ederim. Arabamın delinmesini istemiyorum bir kolçak için, üstelik memnun da kalmazsam çok üzülürüm sonrasında..
ürün geldimi begenirseniz bende alayım
aynı urunu dun sizin msjınızdan sonra ınceledım ve arkadaşlan ırtıbata geçtim..bugun 13.30 itibariyle ilandakı kolcak elime geçti çok kalıteli bir malzeme değil ama kullanılır cinsten..tabiki orjınal olması gibi bir beklenti içine girilmediği surece takılıp kullanılabilir. plastık malzemesı bıraz kalıtesız ama ıkı koltuk arasında kalıtesiz bir urun gıbı durmuyo..takmadım ama oyle gormek acısından koltuk arasına koydum fena değil gibi geldi..kısacası beklentiye göre değişiklik gösterecek bir malzeme çok iyi değil ama çokta kötü değil..bu arada sabah arkadaşlan konustum öğlen elden teslim etti müşteri memnunıyetine önem veren bir firma ilanda yazıldığı gibi..1 hafta içindede iade edebilirmişim onuda soyledi takıp bi bakıcam beyenmessem iade etcem...
Güle güle kullan Gülaycım.. Bence saglam montaj ile uzun ömürlü ve sessiz olabılır. sonucta sadece kolunu tasıyacak.... =) .beğenmezsen de çıkart at . topu topu 35 tl .
Çok teşekkür ederim Ertuğ :) Gönderdiğin linki o sabah inceledim ve arkadaşlardan da fikir alıp denemeye değer dedim:) Söylediklerinde haklı olabilirsin, sağlam bir işçilikle sessiz sedasız kullanım sağlayabiliriz.. Ürün gelsin elime alıp doğruu servise yanında bir kilo baklavayla birlikte elbette ;)