-
cagdas (cagdas oto) dogum gunu fotoları
-
'cım, tekrar mutlu yaşlar...
Allah şansını, bahtını açık etsin...
-
oo hangi ara oldu bu toplantı haberimiz yok :)
tekrar doğum günün kutlu olsun müdür
-
toplantı degıl mehmet bız sans eserı kıpada denk geldık.hemen orada oldu bıttıye geldı hasta olmasaydı cumartesı daha ıyı bı organızasyon yapacaktık sansına boyle oldu :)
-
tesadüfe bak :)
sağlık olsun bir dahakine artık
-
alla alla ben nerdeydim:S
-
Alıntı:
krakercocuk Nickli Üyeden Alıntı
alla alla ben nerdeydim:S
Pazar Kipa alışveriş sonrası arabalarımızın otoparkta buluşması sonucu bizde buluşmuş olduk. Orada anında bir doğum günü ortamı yarattık. Yağmur altında benim bagajda :) :)
Bu arada kardeş telefonlarını açarsan iletişim kurabileceğim seninle :) :)
-
-
Way be doslara bak imrendim valla izmire yerleşiyorum :D bir kes daha kutlu olsun ;)
-
bülent abi benim bir foto var ordan kesseydin bari beni kafam güzel diye düşüncek herkes pasta yerken kendimi kaybetmişim :D
-
Tekrar nice yıllara
bu arada yasemin tam tecizatlısın meyve bıcagı vb bagajdaki canta dolu :)
-
Alıntı:
never Nickli Üyeden Alıntı
Tekrar nice yıllara
bu arada yasemin tam tecizatlısın meyve bıcagı vb bagajdaki canta dolu :)
Nevruz bu ne ki; o çanta full dolu :)
Hatta bir ara size çay, kahve yapayım dedim de arkadaşlar şaştı. Her türlü içecek ve hazırlayacak teçhizat var. Yolda kalsak puntiş ile 2 gün dayanırız, içindekiler bize yeter :) :)
Bu arada araba içindeki fotoları da istiyoruz. Benim arabanın arka koltuğuna sığmaya çalışan 4 kişi ve komik anlar :) :)
-
Alıntı:
JASMINE Nickli Üyeden Alıntı
Pazar Kipa alışveriş sonrası arabalarımızın otoparkta buluşması sonucu bizde buluşmuş olduk. Orada anında bir doğum günü ortamı yarattık. Yağmur altında benim bagajda :) :)
Bu arada kardeş telefonlarını açarsan iletişim kurabileceğim seninle :) :)
kipa alışveriş sonrasımı...hemde tüm kipalar benden sorulurken yine haberim olmadı:D
sen ne zaman aradınki yaau
-
Alıntı:
krakercocuk Nickli Üyeden Alıntı
kipa alışveriş sonrasımı...hemde tüm kipalar benden sorulurken yine haberim olmadı:D
sen ne zaman aradınki yaau
Bu Kipa senin ilgi alanın dışındaki o nedenle haberin olmadı :D :D
Cumartesi akşamı aradım kardiş :) :)
-
evet jasmıncım hatırladım ama senın aradıgını gormedım.
şöyleki; ben cevapsızlarıma bakmadan saolsun bizimki batarya sök tak yaptı şarjı bitti onun benımde kayıtlar sılındı..kım aramış göremedik:/
-
Alıntı:
JASMINE Nickli Üyeden Alıntı
Nevruz bu ne ki; o çanta full dolu :)
Hatta bir ara size çay, kahve yapayım dedim de arkadaşlar şaştı. Her türlü içecek ve hazırlayacak teçhizat var. Yolda kalsak puntiş ile 2 gün dayanırız, içindekiler bize yeter :) :)
Bu arada araba içindeki fotoları da istiyoruz. Benim arabanın arka koltuğuna sığmaya çalışan 4 kişi ve komik anlar :) :)
kipa ya gitmeye gerek yok o zaman sen seyyar kipa olmussun :)
-
yasemin ablanız olmasa siz bir ölüsünüz :D
-
Alıntı:
sabanci Nickli Üyeden Alıntı
bülent abi benim bir foto var ordan kesseydin bari beni kafam güzel diye düşüncek herkes pasta yerken kendimi kaybetmişim :D
ortam güzel,muhabbetle beraber kafalarda güzel...:dribble0: arkadaş ne içtiniz siz böyle?.... ben olmadan nasıl kıydınız o pastaya....
-
murat abi gelseydin keşke güzeldi gerçekten pasta daha güzeldi...
fırat jass abla aradı seni kardeşim şansına küs :D
-
ıma her şey deyer organizazyon güzel olmuş.....allah kabul etsin:D