Erkay Otomotiv (Mahmutbey)
arkadaşlar merhaba aracım 2006 grande punto emotion 1,3 16v 90hp.. geçenlerde burada açmıştım konu servis sıkıntısı çektiğimden bashsetmiştim sonra kendi kendime dedim ki götüreyim servise hem garantili işçilik falan filan çünkü dışarıda ısıtma bujilerini komple değiştirmeye 120 lira istediler servis 150 dedi 30 liradan kaçmayım dedim..neyse..gittim bugün sabah 9 da aracımı aldılar ilk başta oturduk bujileri değiştireceklerini fakat ısıtma bujilerinin bazen kırıldığını ve bunun silindir kapağını açmaya kada gideceğini anlattılar yani tehlikeli bir iş ve 100 bini geçen arabaların yüzde 80 inde başımıza geliyor dediler bunlara rağmen değiştirelim mi diye sordular..ben ilk başta hayır dedim tabikide çok ta önemli değil ısıtma bujisi dedim daha sonra biz yinede bi bakalım olmazsa değiştirmeyiz dediler..baktılar benim bujilerimde sorun olmadan kırılmadan çıktı ve yenileri takıldı ayrıca sağ far ampulü de değişti işçilik dahil toplam fiyat:124 lira(ilk başta 150 lira demelerine rağmen daha uygun tuttu) daha sonra aracım radyatör arızası verdi tekrar servise aldılar akümün zayıf olduğunu onun için böyle arıza verdiğini söylediler ki bilgisayara bağladıklarında tanınmayan arıza olduğunda genelde aküden kaynaklandığını söylediler bizde aküyü değiştirdik ki üstünden çıkan akü orjinal aküsüymüş aracın 2006 yılından beri :) (orj fiat aküsü 150 lira5 taksit) sorun gitti şu anda çok şükür bilgisayar hiçbir hata vermedi sorunum da kalmadı..hatta hediye olarak bere kaşkol eldiven seti ve takvim verdiler..ilgilendiler güleryüzlü hizmet ettiler ama sadece servis kısmı..satış kısmını bende pek beğenmedim işin açıkçası..