Sizler her yıl doğum gününüzü yaşarsınız. Ama ben ve benim gibiler ne yapsın? Ya 28 şubat takılırlar ya da 1 mart. Kadere bak arkadaş.Bugün 28 Şubattı,yarın ise 1 Mart.
Oysa ben
29 Şubat doğumluyum.
Printable View
Sizler her yıl doğum gününüzü yaşarsınız. Ama ben ve benim gibiler ne yapsın? Ya 28 şubat takılırlar ya da 1 mart. Kadere bak arkadaş.Bugün 28 Şubattı,yarın ise 1 Mart.
Oysa ben
29 Şubat doğumluyum.
abi harbiden sıkıntılı bir durum :)
ama bi erkek için 29 şubat dogumlu bir eş ideal olurdu heralde diyecem ama yine kaçış olmazdı her türlü ya bi önce ya bi sonra kutlanırdı:)
doğum günün kutlu olsun abi,nice mutlu yaşlara
Olsun,doğum günün kutlu olsun ... :)
çok iyi yaa:) olsun nice mutlu yıllara inşallah:)
daha ne istiyorsun abi farkın var işte :D
mutlu yıllar :)
mutlu yıllar İbrahim,
doğumgünün kutlu olsun :))
Nice mutlu yıllara İbrahim :)
olmayan doğum günün kutlu olsun abi :D
Dear teacher happy birthday
İstisnai bi durum :) Nice yıllara İbrahim abi ..
Abi nice gelmek bılmeyen yas gunune ama bırde su var bızım gıbı cabuk yaslanmıyorsun
abi yeni yaşın kutlu ,mutlu olsun :) diğerlerinden bir farkın var işte boşver ne kadar güzel :D
dört yılda bir yaş yaşlanmak güzel:)nice yıllara..
ibrahim hoca daha ne istiyorsun yaşlanmıyorsun bizde her yıl 1 yıl daha gidiyor sende 4 yılda 1 gidiyor :)
Nice Yıllara İbrahim...
:) harbiden hiç duşunmemiştim böyle olacağını doğum günün kutlu olsun nice yıllara:)
İbrahim daha ne istiyorsun yaşını böl dörde :D ..
Doğum günün kutlu olsun arkadaşım nice mutlu senelere her nekadar 4 yılda bir olsada ;)
buda gelir ama geçcek gibi değil:D doğum günün kutlu olsun abi...
Herkese teşekkür ederim arkadaşlar. Benimkisi biraz 'Yaşar, ne yaşar ne yaşamaz' hikayesi gibi.